Diari Més

A per la primera, i a casa

El Nàstic rep al Badalona a les 17 hores sense Wilfred ni Carbia, lesionats, ni un Pol Prats que no ha entrenat a causa del seu confinament

Fausto Tienza, durant el Nàstic-Lleida Esportiu.

Fausto Tienza i Pedro acceleren per jugar contra el Valencia MestallaGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Gimnàstic de Tarragona torna a jugar al Nou Estadi. Ho farà, però, sense els seus, amb un camp completament buit a l'espera que les autoritats donin permís perquè les graderies puguin tornar a tenir inquilins.

A partir de les 17 hores, els tarragonins rebran la visita del Badalona i ho faran amb la necessitat de guanyar. Sumar els tres punts és l'única medecina per oblidar la derrota contra el Johan Cruyff i l'eliminació de la Copa Federación contra el Llagostera, ambdues amb escàndol arbitral.

Per a afrontar el duel, Toni Seligrat no podrà comptar amb el concurs de Wilfred i de Fran Carbia, lesionats. El meta pateix molèsties musculars que també el van impedir jugar a Llagostera i, el davanter, es va lesionar a terres gironines, durant la pròrroga.

Pol Prats dona negatiu en la prova

Pol Prats ha finalitzat el confinament per haver estat en contacte amb una persona positiva en coronavirus i ahir dissabte es va realitzar la prova. Va donar negatiu, però la seva inactivitat impedirà que pugui entrar en la convocatòria.

Tornaran a l'onze de Seligrat homes que van jugar menys minuts a Llagostera, com el central Jesús Rueda, Javier Ribelles o Brugui i, respecte a la derrota contra el filial del Barça, Toni Seligrat està meditant algun canvi, a la part de la davantera. Thomas Amang, que va oferir bons minuts a la Copa Federación, podria ser titular a la banda esquerra, deixant al banc o bé a Gerard Oliva o a Pedro Martín. La banda dreta serà, amb tota seguretat, per a Brugui.

En porteria actuarà Gonzi i, en defensa, Albarrán i Joan Oriol en els laterals. A Rueda l'acompanyaria Quintanilla, ja que Trilles es va desgastar molt en el duel de dijous.

Torna Miranda

Fran Miranda va ser baixa en la jornada inaugural perquè arrossegava una sanció de la temporada passada. Tot i això, Ribelles apunta a la titularitat en el centre del camp, amb Fausto Tienza i Javi Bonilla. Ara bé, tampoc és gens descartable que Miranda sigui de la partida.

tracking