Diari Més

Sant Pere i Sant Pau i Torredembarra arrenquen amb mal peu a Superlliga 2

Els dos representants tarragonins a la categoria van caure derrotats en la seva estrena

Un moment de la derrota del Sant Pere i Sant Pau

Sant Pere i Sant Pau i Torredembarra arrenquen amb mal peu a Superlliga 2Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

No hi ha res pitjor que començar una temporada perdent. Totes les il·lusions dipositades en aquella estrena, en el dia en el qual has de posar damunt de la taula tot el que has après durant l’estiu, queden per terra després d’una estrena mai esperada i que es converteix en un malson durant la setmana següent per allò de la necessitat de canviar coses i buscar modificacions que ajudin a revertir la situació.

El Club Voleibol Sant Pere i Sant Pau i el Cevol Torredembarra, que arrencaven aquest cap de setmana el seu camí a la Superlliga 2 de voleibol, van caure derrotats. Ja no hi ha marxa enrere, però arrencar amb sengles derrotes els obliga a buscar el triomf en la pròxima jornada. No tant, per plantilla i per entitat, en el cas dels torrencs, nouvinguts a la categoria, però sí més pel que fa als cooperativistes, grans favorits a l’ascens a Superlliga, una fita que se’ls va escapar per molt poc la campanya passada, sobretot després d’una aturada pel coronavirus que, esportivament, els va perjudicar, i molt.

El SPiSP, sorprès

No s’esperava el CV Sant Pere i Sant Pau que se li torcessin tant les coses després de l’inici que va protagonitzar en el duel disputat dissabte al pavelló del barri tarragoní. Els d’Stevovski van aconseguir el primer punt gràcies a un més que ajustat 25-22. Des d’aquí, el Benidorm va despertar i va aconseguir una remuntada que els locals no s’esperaven. El segon punt va acabar amb un clar 17-25 i, el tercer, amb un ajustadíssim 23-25.

Tenia marge de maniobra el conjunt tarragoní, però en el definitiu joc es va veure superat, també de forma clara, per 18-25. Aquest pròxim dissabte el SPiSP visitarà la pista del Sedka Novias Villena Petrer, que va arrencar amb victòria.

Per la seva banda, el Torredembarra es va veure superat pel Leleman VB Valencia. Va ser un partit igualat, però els torrencs no van ser capaços de guanyar cap dels tres punts que es van acabar disputant. El primer va acabar 25-16. Res a dir, ja que els tarragonins no van tenir opció. Van buscar la reacció, però en el segon van perdre 25-23. El tercer, un 25-20 que va donar per finalitzat el duel. El Torredembarra tindrà l’oportunitat, aquest diumenge, de sumar la victòria a casa davant del temible CV Castellón.

tracking