Diari Més

La Generalitat enxampa a clubs jugant partits amistosos il·legals

L'ens recorda que tan sols es poden realitzar entrenaments, a causa de la covid-19

Uns joves durant una xerrada en un partit.

La Generalitat enxampa a clubs jugant partits amistosos il·legalsFCF

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Generalitat de Catalunya ha enxampat a alguns clubs catalans disputant partits amistosos, fet que està completament prohibit després que la setmana passada anunciés una aturada de dues setmanes de les competicions que depenien del territori català.

Mitjançant un comunicat, ha recordat que «la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física (SGEAF) ha tingut coneixement que en els darrers dies algunes entitats esportives han celebrat partits de caràcter amistós, la qual cosa suposa una vulneració de les mesures restrictives adoptades pel Procicat per frenar l’expansió de la Covid-19 a Catalunya, que van entrar en vigor el passat divendres dia 16 d’octubre.

La prohibició, recorden, «també inclou la celebració de partits amistosos entre clubs i entre equips del mateix club, i té per objectiu evitar els desplaçaments i que es barregin grups estables. En canvi, sí que es poden seguir realitzant la pràctica d’entrenaments». Finalment, apel·len a la «responsabilitat i a la solidaritat».

tracking