Diari Més

Habran deixa el Nàstic

El jugador no comptava per a Toni Seligrat i ja no forma part de l'entitat grana

Romain Habran, durant un partit amb la samarreta del Nàstic.

Habran deixa el NàsticNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Després de mesos de negociacions, Romain Habran ja no forma part de la disciplina del Gimnàstic de Tarragona. El futbolista d'origen francès i el club grana separen els seus camins després d'una temporada en la qual l'extrem, arribat del Paris Saint Germain, no va complir amb les expectatives.

El club que presideix Josep Maria Andreu ha pres la determinació de rescindir el contracte d'Habran de forma unilateral, ja que les postures entre les dues parts estaven massa allunyades. Com succeeix en aquest tipus de situacions, el jugador vol cobrar l'any sencer de contracte i el club obtenir el millor tracte. Finalment, el Nàstic ha tirat pel dret i ha apostat per la rescissió.

El club i, més concretament, el seu entrenador, Toni Seligrat, van prendre la determinació de no comptar amb el jugador de cara a aquesta temporada. Fins a vuit futbolistes poden ocupar ara mateix les tres posicions d'atac del Nàstic i Habran, que no va rendir la temporada passada, no tenia lloc.

El jugador va ser apartat dels entrenaments a l'inici de la pretemporada i tampoc participava en les darreres sessions, ja que el campionat havia començat i el cos tècnic no volia interferències en forma de jugadors que sabien que no jugarien ni un minut.

Segons assegura el Nàstic mitjançant un comunicat, «el futbolista francès queda lliure de qualsevol dret i obligació amb el club, donant per finalitzada la relació laboral que els unia». A més, li ha desitjat «sort» en les seves futures aventures.

Falta Pereira

Amb Habran fora del club, el Nàstic té encara oberta la carpeta de Jonathan Pereira. El davanter, igual que Ferran Giner i el mateix Habran, no comptava des de l'estiu i també se li està buscant una sortida. Possiblement, la rescissió sembla l'única manera també en aquest cas per a poder aconseguir tancar el capítol de sortides. Pereira tampoc va donar la talla en els minuts dels quals va gaudir la temporada passada i aquesta circumstància va fer decidir al club que la seva etapa a Tarragona s'havia acabat.

tracking