Diari Més

El Jutge ordena l'inici de la liquidació del CF Reus i cessa de l'activitat Onolfo

Un administrador concursal s’encarregarà d’intentar vendre béns per pagar a proveïdors  

Clifton Onolfo durant un entrenament del CF Reus al barri tarragoní de la Floresta.

L'FCF no tornarà a Onolfo els 30.000 euros abonats per jugar a TerceraGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Jutjat Mercantil número 1 de Tarragona ha obert la fase de liquidació de la Societat Anònima Esportiva (SAE) del CF Reus. Així ho va dictar el passat dia 14 d’octubre. El jutge, concretament, ha posat punt final a la fase de conveni, la qual consistia a esperar propostes per a resoldre el deute de la SAE i, en no haver-ne «rebut cap o no haver admès cap de les presentades», segons la sentència, s’ha passat a la fase abans esmentada.

També s’han suspès les facultats d’administració de la part concursada sobre el seu patrimoni i s’ha cessat als administradors socials, substituïts per l’administració concursal, que intentarà vendre béns per a pagar proveïdors. O sigui, aquest cessament correspon a la persona de Clifton Onolfo, que va comprar el club a Joan Oliver per un import de tres euros més el deute que arrossegava i que es va anar acumulant, el qual ha provocat aquest inici de liquidació d’una de les entitats més antigues a nivell provincial.

El pla de liquidació s’haurà de presentar en el termini de quinze dies des de la notificació de la resolució. Des de l’encara propietat del CF Reus asseguraven que, de moment, no l’havien rebuda. Cal recordar que la SAE acumulava un deute superior als 9 milions d’euros i que, al gener del 2019, LaLiga va expulsar al CF Reus de la Segona Divisió A per l’impagament dels deutes.

Per la seva banda, el CF Reus Roig-i-Negre considera «una mala notícia» la dissolució i espera que «es pugui recórrer aquesta decisió», per tal d’«evitar la dissolució d’una entitat amb més de cent anys d’història», tal com van manifestar el club que, com a homenatge, portarà enguany els colors del CF Reus a Quarta Catalana.

tracking