Diari Més

El primer onze del Nàstic deixa moltes incògnites i mostra la línia de l'equip

L’equip va mostrar un 4-3-3 en el qual Trilles i Fullana no van ser titulars i Pedro Martín va continuar com a extrem esquerre

Brugui lluita una pilota contra un rival durant el partit contra el Barça B disputat diumenge a l'Estadi Johan Cruyff (1-0).

El primer onze del Nàstic deixa moltes incògnites i mostra la línia de l'equipFC Barcelona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Gimnàstic de Tarragona va deixar clares les seves línies mestres en el dolorós debut en Lliga. La derrota contra el Barcelona B (1-0) va deixar diverses sensacions i, a banda, es van poder extreure algunes conclusions. Deixant de banda l’escàndol arbitral en forma del penal que no li van assenyalar al Nàstic al final del duel i altres decisions que també van perjudicar els grana, l’equip no va ser el de la major part de la pretemporada. Aquest Nàstic encara ha de corregir molts aspectes del seu joc i polir-ne d’altres per a ser aquell equip que pugui seguir aspirant a l’ascens des de l’inici.

El dibuix de l’equip va continuar sent el 4-3-3 del de la pretemporada. Joma, en substitució d’un Toni Seligrat que va causar baixa per haver estat en contacte amb un cas de coronavirus, va mostrar un equip molt semblant al que s’havia anat dibuixant. L’onze va ser més o menys l’esperat.

Teòricament, aquesta alineació és molt semblant a l’alineació tipus que havia imaginat el cos tècnic, exceptuant algun cas en forma de jugador que no està en el millor estat de forma i que, de moment, ha començat la temporada des de la banqueta. Són dos casos com els de Francesc Fullana i Marc Trilles els que més van cridar l’atenció, encara que no es troben en el moment de forma òptim i, de moment, hauran de guanyar-se el lloc des de la banqueta.

A la porteria, l’escollit va ser Wilfred. El veterà meta no va tenir el debut esperat, ja que, una errada seva, va significar gran part de la derrota a Barcelona. No va tenir temps per a intervenir, ja que l’equip de García Pimienta no va disparar a porteria exceptuant el gol que, de fet, tampoc va ser un xut, sinó un rebot. No seria habitual un canvi a la porteria per una errada, però Gonzi està empenyent molt i també tindrà les seves oportunitats.

La defensa

Els quatre homes de la rereguarda van ser, de dreta a esquerra, Carlos Albarrán, Quintanilla, Jesús Rueda i Joan Oriol. Sembla que Marc Trilles encara no està al cent per cent i, per aquest mateix motiu, Quintanilla el supleix. No va arribar en el seu millor punt de forma Trilles des del Lleida i, per tant, no tindrà el protagonisme que espera fins que no estigui al cent per cent. El duel de dijous a Llagostera de Copa Federación marcarà molt la defensa de diumenge, ja que una nova suplència de Trilles li donaria moltes possibilitats de jugar contra el Badalona en Lliga al Nou Estadi (cinc de la tarda).

El mig del camp i la davantera

Francesc Fullana va ser suplent i aquesta no serà la tònica habitual amb l’equip de Toni Seligrat. Ara bé, de moment, l’ex de la Ponferradina ho tindrà complicat per a poder entrar. Primer, perquè no està al cent per cent de forma i, segon, perquè Javi Bonilla està sent un dels millors des que va començar la pretemporada. Javier Ribelles i Fausto Tienza, de moment, semblen insubstituïbles, encara que, contra el Badalona, no està gens descartat que Toni Seligrat repeteixi la fórmula d’aplegar a Bonilla i a Fullana i combinar-los amb un migcampista més defensiu com ara Ribelles.

A dalt, cap novetat respecte a allò que semblava previsible. Brugui partia de banda dreta, a cama canviada, amb la intenció d’entrar cap a dins. Pedro Martín, més del mateix, però a l’altra banda. Brugui va acabar defensant més que atacant i Pedro no va sentir-se còmode en cap moment. I Oliva, en punta, no va poder rematar cap pilota en condicions.

tracking