Diari Més

Joma: «L'assistent està al meu costat i ho ha vist, he protestat com mai»

L’avui tècnic del Nàstic lamenta l’acció en la qual s’hauria d’haver assenyalat penal

Joma, segon entrenador del Nàstic-

Joma: «L'assistent està al meu costat i ho ha vist, he protestat com mai»Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

«He protestat com mai. L’assistent està al meu costat i ho ha vist. No sé si tenen la consigna que el jutge de línia no participi quan està lluny, no ho sé». D’aquesta manera es va manifestar Joma, avui entrenador del Nàstic davant de l’absència de Toni Seligrat, confinat, després de ser preguntat per la darrera acció del partit, un penal clar que no va assenyalar el col·legiat perjudicant clarament al conjunt grana.

Per a Joma, «el partit ha estat de 0-0. Marxes amb la sensació que hauríem pogut fer una mica més, però tenim una sensació d’impotència» i el tècnic també va parlar de l’errada de Wilfred en el gol del Barça. El meta va sortir tou i la pilota va rebotar en Arnau Comas, acabant al fons de la xarxa. «En el futbol, de vegades falla el porter o de vegades el davanter. Hem tingut una mica de nerviosisme per allò que era el primer partit», va manifestar, tot remarcant, sobre el joc de l’equip, que «hem estat fidels al que hem anat fent al llarg de la pretemporada».

«A la segona part havíem sortit bé, teníem el partit on volíem, però ens han marcat a pilota aturada i hem tirat una mica més amb el cor», va apuntar Joma, qui va defensar als jugadors, ja que «quan no estàs bé amb pilota has de defensar bé. De vegades, els jugadors tenen imprecisions o bé perquè el rival et pressiona o perquè els jugadors no tenen el dia».

Ara mateix, Joma prefereix no mirar massa lluny i no dramatitza tot i començar perdent. «No podem pensar en si els punts s’arrosseguen. Nosaltres hem perdut un partit, això és el començament», va sentenciar.

tracking