Diari Més

Un Barça B que encara està molt verd, primera pedra en el camí del Nàstic

L'equip grana comença la Lliga a l’Estadi Johan Cruyff aquest diumenge a les sis de la tarda

El Barça B ja espera al Nàstic de Toni Seligrat.

Un Barça B que encara està molt verd, primera pedra en el camí del NàsticFC Barcelona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Gimnàstic de Tarragona arrenca aquest diumenge una temporada que té la il·lusió com a bandera. El conjunt que entrena Toni Seligrat visitarà aquest diumenge, a partir de les sis de la tarda, l’Estadi Johan Cruyff per enfrontar-se al Barcelona B. El duel serà retransmès en directe perEsports 3.

Possiblement, aquest és el millor moment per a enfrontar-se a l’equip de García Pimienta. El Barça B ha canviat molt respecte a la temporada passada. Ja no hi són homes clau com el central Araujo i gairebé ha canviat tot el centre del camp. Monchu tocava la porta del primer equip, però en no comptar per a Koeman ha hagut de marxar i Riki Puig, que ja va acabar amb els «grans», tampoc tornarà a jugar al filial.

Agafen el relleu els Óscar Mingueza o Ramos Mingo a la rereguarda i guanyarà pes Ilaix Moriba a la medul·lar, en l’any en el qual vol esclatar i convèncer a Koeman perquè compti amb ell en el primer equip.

També hi haurà atractius importants en aquest Barcelona B, com seran el recentment fitxat i arribat del Brasil Gustabo Maia o el també extrem Konrad de la Fuente, que està tenint protagonisme en les convocatòries del primer equip. Nils Mortimer, pólvora a dalt per a enfrontar-se a un Nàstic que, igual que el Barça, es presentarà al duel amb el tradicional 4-3-3 amb el qual Toni Seligrat ha anat jugant tota la temporada. Això sí, tot i que el dibuix sigui similar, el control de l’esfèrica serà dels locals, ja que així ho mana el seu ADN.

El Nàstic ja sap què es trobarà a Barcelona i, el filial blaugrana, tindrà al davant un equip molt sòlid, que ha realitzat una gran pretemporada, que continua endavant a la Copa Federación i que, en principi, ha de ser un dels ferms candidats a jugar la pròxima temporada a la Segona Divisió A.

Sense Amang

El Nàstic tan sols tindrà la baixa de Thomas Amang, amb què la resta de la plantilla estarà disponible. Seligrat podria apostar per un onze molt similar al de la pretemporada i que el formarien Wilfred a la porteria; Carlos Albarrán, Marc Trilles, Jesús Rueda i Joan Oriol en defensa; Ribelles, Javi Bonilla i Fausto Tienza en el centre del camp; i una davantera formada per Brugui i Pedro Martín a les bandes, amb Gerard Oliva com a màxima referència.

tracking