Diari Més

Baiget: «L'objectiu del CB Salou és millorar la temporada passada»

El fitxatge estrella del club salouenc evita posar-se metes més concretes a nivell classificatori

Adrià Baiget, al pavelló de Salou, on buscarà enguany convertir-se en un dels referents.

Baiget: «L'objectiu del CB Salou és millorar la temporada passada»Olívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Procedeix del Club Bàsquet Vic i, probablement, serà l’estrella del novament il·lusionant Club Bàsquet Salou. Aquest jugador, amb passat, entre d’altres, al Club Bàsquet Tarragona, és una de les majors il·lusions de l’entitat de la capital de la Costa Daurada, la qual s’ha tornat a plantejar l’objectiu, primer, de salvar-se i, després, de no deixar de somiar.

Baiget afronta el nou repte de la forma més il·lusionant. El seu fitxatge es va produir per diversos motius. «Sempre havia tingut molt bona relació amb el Salou, amb el president, amb l’entrenador i amb la plantilla», explica el jugador en declaracions a Diari Més, tot afegint que «per motius laborals, era un bon moment de buscar un projecte a prop de casa». Ara bé, la proposta del Salou no va ser l’única que va tenir damunt de la taula. «Tenia ofertes i també vaig parlar amb el CBT i amb el Valls. Al CBT l’he considerat sempre com el meu club, li tinc un apreci especial. També tenia altres opcions de LEB Plata, però amb tot el que implica a nivell de desplaçaments em vaig decidir per un projecte com el del Salou», manifesta el jugador, el qual assegura que, ara mateix, una aventura que requereixi una major implicació i més hores «ara mateix, no em compensa».

Baiget ha passat per molts clubs al llarg de la seva carrera, entitats ambicioses que han ajudat a millorar les prestacions d’un jugador que ha assumit que «això de viure del bàsquet és molt complicat si no tens un nivell molt alt. Els que estem una mica en lligues més baixes ho tenim realment complicat perquè, tot i que t’ofereixen propostes a LEB Or i a LEB Plata, el sou no compensa». Adrià Baixet, per sobre de tot, és una persona realista que ha comprovat que no podrà viure únicament del bàsquet i que l’aspecte laboral mai es pot deixar de costat.

Un rodamons

«He intentat jugar a diferents jocs, com a Canàries, que era un lloc que desconeixia i també he jugat a Anglaterra» recorda, tot apuntant que un dels millors records el té del seu pas per Santander, on va militar a l’Igualatorio Cantabria Estela.

Pel que fa a metes amb la samarreta salouenca, Baiget prefereix no mullar-se. «Si no és un projecte molt clar, no sóc de fixar-me objectius. La passada temporada, al Vic, hi havia equip per pujar i l’objectiu era pujar. Al final, vam quedar primers i ens van donar l’ascens esportiu, tot i que al final hi van renunciar», recorda, tot afegint que, la meta del CB Salou ha de ser «millorar la temporada passada, podem competir amb qualsevol equip».

Dos són els rivals tarragonins els que es trobarà el Salou aquesta temporada a la Lliga EBA. Un, el CB Valls i, l’altre, l’ADT. «Estic content per l’ADT ja que, com més bàsquet de nivell hi hagi a la província, millor. Espero que els vagi genial. És un projecte molt nou i espero que hagin après dels errors anteriors i que, sense pressa, puguin fer-ho bé. La plantilla té molt bona pinta, són molt nous i adaptar tot això no serà senzill», apunta sobre els de Riuclar. Per altra banda, té clar que el Valls és el «coco» de la categoria, ja que «Valls és el clar candidat a l’ascens. És un equip molt fort. Conec molt bé el seu entrenador, l’Oriol Pozo i té un nucli de jugadors importants que aporten molt a l’equip i que tenen una gran dedicació a l’equip».

Finalment, Baiget parla de la situació actual, de la pandèmia del coronavirus. Reconeix que «és una preocupació que tots tenim i amb la qual he de conviure». «Hi ha possibles escenaris en els quals haguem d’acabar parant la competició. Ja ho contemplem, però hem de centrar-nos en allò que depèn de nosaltres», sentencia.

tracking