Diari Més

Nou cares noves en un Nàstic que no té cap excusa per deixar escapar l'ascens

El club ha reforçat totes les línies amb la intenció de tornar a Segona A en l’any més convuls i més complicat dels últims

Les vuit incorporacions amb Carlos Vicente, fitxat per la Pobla, el president, Josep Maria Andreu, i el director esportiu, Sergi Parés.

Nou cares noves en un Nàstic que no té cap excusa per deixar escapar l'ascensGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

No hi ha cap excusa. El Gimnàstic de Tarragona ha posat tota la carn a la graella i ha construït, sobre el paper, un equip guanyador, una esquadra que ha de ser capaç de lluitar des del primer dia per l’ascens a Segona Divisió A.

Aquest equip es va començar a coure la temporada passada. Concretament, a partir del mercat d’hivern. La confecció de la plantilla a l’estiu va fallar, ja que, fins i tot, el club va destituir Xavi Bartolo com a entrenador i va apostar per un Toni Seligrat que, enguany, continua sent la proposta del club i la persona que ha d’acompanyar al Nàstic novament a l’elit.

Nou són les incorporacions que ha realitzat el Nàstic en aquest mercat d’estiu, i van ser presentades ahir en societat. Va ser una posada de llarg sense cap declaració per part dels futbolistes, amb què va ser la imatge i poca cosa més. En aquesta presentació en societat hi van ser presents totes les incorporacions menys Lucas Prudhomme, belga que juga amb la Selecció de Luxemburg i que estava tornant de viatge dels seus compromisos internacionals.

Wilfred, Gonzi, Marc Trilles, Alex Quintanilla, Joan Oriol, Fausto Tienza, Fran Carbia, Francesc Fullana i Carlos Vicente van ser els jugadors que van trepitjar el verd del Nou Estadi. Els primers són tots jugadors del primer equip i Carlos Vicente és un jugador arribat del filial del Zaragoza i que, en principi, tot i que entrenarà habitualment amb el primer equip, serà jugador del filial CF Pobla de Mafumet. Van completar la fotografia el president del Consell d’Administració, Josep Maria Andreu, i el director esportiu, Sergi Parés. Tots ells van desitjar el millor de cara a una temporada que arrencarà aquest diumenge a l’Estadi Johan Cruyff, contra el Barcelona B, a partir de les sis de la tarda i en directe per Esport3.

La porteria està perfectament coberta. El 100% d’integrants en aquesta demarcació són nouvinguts. El club ha considerat que l’experiència de Wilfred i la joventut i projecció de Gonzi seran suficients per a no patir sota pals. Pel que s’ha pogut veure durant la pretemporada, tret d’alguna errada puntual, aquesta demarcació està més que coberta.

En defensa, dues altes a l’eix. Marc Trilles i Quintanilla completaran amb Rueda una demarcació que tampoc ha de tenir problemes sempre que les lesions respectin a un Nàstic que també ha vist com Joan Oriol ha arribat en el lateral esquerre.

En el centre del camp també hi ha hagut altes, algunes d’elles de gran importància i vitals per als esquemes de Toni Seligrat. Fausto Tienza, que semblava un impossible quan va marxar, tornarà a jugar al Nàstic, en qualitat de cedit, en el que serà un dels jugadors franquícia del club. Francesc Fullana serà el cervell de l’equip i Lucas Prudhomme arriba com a la gran incògnita.

A dalt, l’únic futbolista que ha causat alta és Fran Carbia, fitxat de forma definitiva de l’Ibiza, equip que el va cedir al Nàstic en la segona meitat de la temporada passada. A més, Joel Marín torna del seu préstec al Badalona i ho fa amb més força que mai.

tracking