Diari Més

El Nàstic espera rescindir Pereira i Habran abans de començar la Lliga

Fa tres setmanes que el club va tancar la plantilla pel que fa a arribades, però les sortides s’han complicat més del compte

Jonathan Pereira i Romain Habran durant un entrenament al setembre, al Nou Estadi.

El Nàstic espera rescindir Pereira i Habran abans de començar la LligaGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Romain Habran i Jonathan Pereira no tenen cabuda en el Gimnàstic de Tarragona. Els dos futbolistes ho saben, però, de moment, continuen formant part del club grana. El Nàstic no vol allargar més una situació que resulta incòmoda, ja que no compta amb els futbolistes. És per aquest motiu que l’entitat grana té la intenció de solucionar els contractes d’ambdós futbolistes el més aviat possible. Aquesta setmana, com a màxim.

El Nàstic va tancar la plantilla el passat 24 de setembre, amb la incorporació de Francesc Fullana. De fet, la va tancar en el capítol d’incorporacions, ja que en l’apartat de sortides encara hi havia feina per fer. Des de llavors, han passat tres setmanes i els deures de la direcció esportiva grana, encapçalada per Sergi Parés, es dividien en tres carpetes. Cada carpeta corresponia a un futbolista. Ferran Giner era una, Jonathan Pereira era la segona i, Romain Habran, la tercera. La primera es va tancar amb la marxa del futbolista valencià, finalitzant la seva segona etapa a Tarragona, però les altres dues continuen obertes. El club no vol allargar més la situació i vol tancar-les de forma definitiva, sempre abans que comenci el campionat de Lliga.

La idea que té el Nàstic és la de rescindir el contracte de dos jugadors que s’han tancat en banda a l’hora d’arribar a un acord per a poder abandonar el club. Els futbolistes no van oferir, ni de llarg, el rendiment que s’esperava d’ells la passada temporada. Aquest és el motiu pel qual no compten per a Toni Seligrat. Ara bé, contractualment estan en tot el dret de demanar tot el contracte que els resta per cobrar (un any en els dos casos) i això és el que han decidit fer. Pel rendiment ofert durant la 2019-20, la direcció esportiva del Nàstic no va estar gens encertada a l’hora de contractar a dos jugadors que, per motius diferents, no van poder demostrar la forta aposta econòmica que van realitzar per ambdós. De fet, són dos dels jugadors millor pagats del Nàstic, situació que no està gens en consonància amb les prestacions ofertes.

El Nàstic debutarà aquest diumenge a l’Estadi Johan Cruyff contra el Barcelona B i, llavors, el desig del club grana és que cap dels dos futbolistes estiguin lligats al club, no tan sols d’una manera esportiva, on ja no existeixen, sinó d’una forma contractual.

tracking