Diari Més

Un Ebro amb la plantilla completament nova, primera pedra en el camí grana

L'exgrana Carlos De Lerma, un dels fitxatges dels aragonesos

Un entrenament de l'Ebro.

Un Ebro amb la plantilla completament nova, primera pedra en el camí granaRASMIA FILMS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ebro és el primer rival «oficial» del Gimnàstic de Tarragona. Els aragonesos estan preparats per rebre al Nàstic i ho faran amb una plantilla completament nova. El duel de Copa Federación es disputarà dissabte a les 12 hores a terres aragoneses.

De fet, tan sols són sis els futbolistes de la temporada passada els que continuaran enguany. L’aposta de l’Ebro d’enguany és ferma i la meta que s’ha marcat l’equip és ascendir a la Primera Divisió RFEF, Segona Divisió B Pro, o tercera categoria en importància del futbol espanyol, com se la vulgui anomenar. Ejea, Tudelano i Calahorra es presenten com a rivals més forts en el subgrup aragonès, tot i que l’Osasuna B resulta tota una incògnita.

Algunes de les incorporacions que més destaquen del pròxim rival del Nàstic són José María Carrión o Xiker Ozerinjauregi. El primer és aquest mitja punta que ha de marcar les diferències. Arriba procedent del Melilla i, als seus 27 anys, demostrarà molt si té continuïtat. Pel que fa al segon, és un central de gran nivell i que procedeix del Sabadell. És jove i té ganes de triomfar en el futbol d’elit.

El Nàstic, a més, es trobarà amb un vell conegut, com és Carlos De Lerma, centrecampista ja molt veterà i que va militar al club grana a Segona Divisió B fa una dècada. La idea de joc de l’Ebro és la de proposar combinació i presència en el centre del camp, una circumstància que, probablement, ajudarà encara més al Nàstic a mostrar les seves aptituds.

tracking