Diari Més

Seligrat: «L'equip arribarà a la Lliga al seu 80 per cent»

L'entrenador del Nàstic avisa de la perillositat de l’Ebro i lamenta tots els problemes musculars que està patint Thomas Amang

Toni Seligrat a la banqueta del Nou Estadi en un partit d'aquesta temporada.

Seligrat suma sis punts més que Bartolo en els mateixos partitsGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Gimnàstic de Tarragona visitarà a l’Ebro aquest dissabte (dotze del migdia) en la primera eliminatòria de la Copa Federación. Serà un partit en el qual no hi haurà segones oportunitats, ja que, de caure, els grana quedarien eliminats. En el cas de guanyar, encara restarien dues eliminatòries abans de certificar la classificació per a la Copa del Rei, que és l’objectiu que s’ha marcat el club com a una de les seves prioritats.

Toni Seligrat, tècnic grana, valora positivament aquest duel, ja que «teníem ganes ja de competir en partit oficial i ja el tenim aquí». El que realment importa, però, és la Lliga, que arrenca el cap de setmana següent. El Nàstic està completament preparat per a l’inici de la competició lliguera i el tècnic grana està convençut que estan preparats per a afrontar-la amb les màximes garanties. «Crec que l’equip arribarà a la Lliga al seu 80 per cent», ha manifestat durant la prèvia del partit de Copa Federación.

Sobre el rival de dissabte, Seligrat avisa de diversos perills. «Ara mateix, ni coneixem massa a l’Ebro ni sé si ells a nosaltres tampoc. Tenen el mateix entrenador que l’any passat, una base que ve també de la temporada passada. El Nàstic va guanyar allí la temporada passada, però és un rival complicat. Sap al que juga i dominen molt més la seva superfície, l’artificial», ha dit l’entrenador, el qual troba positiu disputar aquest torneig, ja que «fa molt de temps que estem aturats i aquesta competició té l’atractiu que si passes tres eliminatòries estàs en Copa del Rei, i això ens atreu».

«Competició oficial, partit únic, fora de casa i en una superfície que no és la nostra», deixa clar un Seligrat que reitera que no serà un partit fàcil. L’única baixa que tindrà és la de Thomas Ammang, qui, segons el mateix tècnic, té «problemes musculars. Primer era l’isquiotibial i ara és l’adductor. L’altre dia es va ressentir en un xut a la Pobla». El jugador, segons ha confirmat el tècnic «és l’únic futbolista que fa setmanes que no entrena».

Jugaven contra el Teruel

El Nàstic no esperava, d’inici, prendre part en la Copa Federación, ja que havia previst un amistós al camp del Teruel aquest mateix dissabte. «La idea era jugar contra el Teruel aquest cap de setmana i repartir minuts però, en jugar una competició oficial, ja no hi haurà repartiment de minuts», ha lamentat Seligrat, qui ha continuat afirmant que «en certa manera, és el darrer partit de la pretemporada, però tan sols poden anar 20 convocats i es poden realitzar cinc canvis».

Els titulars d’aquest dissabte a terres aragoneses no seran els mateixos que sortiran a la gespa del Johan Cruyff el pròxim cap de setmana, ja que «hi haurà diferències, no sé si poques o moltes, però n’hi haurà. Estic convençut que l’onze de dissabte no serà el mateix que el que jugarà contra el Barça B».

«M’agrada molt com ha quedat la plantilla», ha afirmat rotundament un Toni Seligrat qui espera que Francesc Fullana, fitxatge estrella del final del mercat d’estiu, estigui en condicions de ser important des del minut zero. «Fullana està bé, però porta gairebé un any sense competir, ja que va jugar poc a la Ponferradina, ja que allí va participar poc», ha dit.

tracking