Diari Més
Carlos Albarrán

Jugador del Gimnàstic de Tarragona

«Es nota la diferència respecte a l'any passat, ara es veu una altra cosa»

El lateral es mostra ple de confiança i està feliç per com ha començat l’equip i per les sensacions que transmet

Carlos Albarrán és feliç a Tarragona.

«Es nota la diferència respecte a l'any passat, ara es veu una altra cosa»Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

–Com està l’equip?

–Bé, agafant sensacions. Les primeres setmanes de pretemporada van ser una mica d’adaptació i, després d’estar tants mesos parats, estem millor. Vam començar amb els amistosos i tenim ritme de competició. Personalment estic bé i crec que l’equip també.

–Hi ha por pel coronavirus?

–Respecte, perquè no saps si donarem positiu abans de jugar algun partit, si l’equip rival pot tenir algun cas... Mai saps què passarà, però ens hem d’adaptar i hem de saber conviure amb això. Amb ganes de què comenci la Lliga i que ens respecti la covid.

–És arriscat que comenci la Lliga?

–No. Si seguim els protocols i les indicacions de la Federació i del Govern, no té per què. Com ja he comentat, pot haver-hi casos positius que et poden fer aturar una mica la competició i deixar-te en quarantena deu dies, però per la resta, no crec que hi hagi problema.

–Com es va prendre la temporada passada l’aturada de la competició?

–En principi, pensava que seria cosa de dues setmanes. Ens van dir que serien quinze dies, però la cosa es va començar a allargar i, al final, la Federació va decidir suspendre la competició. Va ser una mica dur, ja que havíem d’entrenar com podíem des de casa, i necessitàvem tornar el més aviat possible amb el grup, sobre la gespa. S’ha fet dur.

–Tenien clar que la competició tornaria o hi havia dubtes?

–Vas veient les notícies, com transcorre la situació i mai saps si tornaràs o no. Per sort, amb totes les proves de seguretat, vam poder tornar a l’agost.

–Vostè com es troba a Tarragona a nivell futbolístic?

–Bé. Potser al principi de la temporada passada no jugava molt, però vaig seguir treballant per poder aprofitar l’oportunitat que em poguessin donar. Des que va arribar Toni Seligrat va apostar per mi i, fins avui, el que sempre he intentat és ajudar i aportar el màxim a l’equip.

–El club va apostar per vostè i va donar sortida a Pol Valentín durant el mercat d’hivern. Es va sentir a partir d’aquell moment més important?

–Sí. És cert que des que va marxar Pol no ha vingut cap lateral i, això, em fa tenir més confiança i sentir-me important. A partir d’aquí, sempre intento donar el màxim de mi mateix.

–Un jugador pot relaxar-se en no tenir competència directa?

–Bé, no ho entenc així, ja que a mi no em passa. Sempre m’esforço al màxim en els partits i en els entrenaments, no penso en si tinc competència o no. La competència és bona, però a mi no m’afecta.

–Aquest any, Pol Domingo intentarà posar-li les coses difícils.

–Sí, sembla sí, ja que Pol rendeix en qualsevol de les tres posicions de la defensa.

–Carlos Albarrán és dels únics dos supervivents, juntament amb Javi Bonilla, de tots els fitxatges que van arribar l’estiu passat. És molt diferent aquest equip al de l’any passat?

–Sí, es nota la diferència, però sobretot perquè l’any passat vam començar malament. La dinàmica va ser negativa. Ara es veu una altra cosa, nosaltres des de dins també ho notem. L’equip està bé, es troba còmode amb la pilota i crea moltes ocasions, que a Segona Divisió B és molt important. Estem en una dinàmica molt bona i crec que és fonamental començar bé la Lliga. Comencem al camp del Barça B i, després, tenim dos partits seguits a casa, i aquests els hem de guanyar. És fonamental començar bé.

–I què passaria si es comença malament, entendria que sorgissin nervis?

–Sí, perquè el Nàstic és un equip que està acostumat a estar sempre a dalt, a sortir a guanyar els partits. Començar amb una mala dinàmica sí que pot provocar nervis. Nosaltres tan sols pensem en el partit de Copa Federación i en el del Barça B, no en si la cosa començarà bé o malament.

–Què passa si el Nàstic no puja a Segona A?

–El nostre objectiu és pujar, quedar primers i, després en el play-off, ascendir. Si no s’aconsegueix, s’hauran de fer valoracions i extreure conclusions.

–Li agradaria seguir a Tarragona més enllà del 30 de juny del 2021, quan acaba contracte?

–Estic molt content aquí. Tinc contracte una temporada més i tot és mirar què passa. Això ara mateix no em preocupa massa, només penso en aquesta temporada i en poder complir els objectius.

tracking