Diari Més

Ribelles es guanya la titularitat a pols en el centre del camp del Nàstic

El gran rendiment del futbolista durant la pretemporada l’ha convertit en indiscutible per a Seligrat

Javier Ribelles torna a somriure sobre la gespa.

Ribelles es guanya la titularitat a pols en el centre del camp del NàsticGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

No es pot tenir pitjor sort que la que va patir Javier Ribelles en la seva arribada al Gimnàstic de Tarragona. La paciència i el dur treball realitzat, però, li han servit al futbolista per girar la truita i convertir-se, a dia d’avui, en un dels futbolistes imprescindibles per a Toni Seligrat.

El centrecampista va entrar a la infermeria pràcticament en el moment de trepitjar Tarragona per una lesió en un dit del peu i, des de llavors, va romandre en el dic sec. Cap minut oficial la passada temporada a Tarragona, situació que té molta pinta de canviar enguany, quan Ribelles es presumeix com un dels intocables de Seligrat.

El jugador ha estat una de les sorpreses més agradables de la temporada. Amb molt de recorregut, treball incansable, impecable en les cobertures, Ribelles és el tot terreny que l’entrenador del Nàstic ha trobat per a jugar per davant de la defensa en el 4-3-3 que ha dibuixat el tècnic valencià i que, en principi, serà el sistema que posarà sobre el verd almenys durant l’inici de la present temporada.

El propi Ribelles, Fran Miranda i, fins i tot Fausto Tienza, són els tres principals candidats a ocupar aquesta plaça de migcampista defensiu que tanta importància té sobre el verd. Ara mateix, Ribelles parteix amb avantatge, i això és així per diversos motius. Primer, perquè el rendiment que està oferint és òptim. Segon, perquè Seligrat li té reservat a Fausto Tienza un altre rol, que és jugar per davant de Ribelles i al costat o de Javi Bonilla o de Francesc Fullana. I, tercer, perquè el jugador té tantes ganes de jugar i d’agradar que ara mateix no hi ha ningú que li faci ombra.

La profunditat de plantilla que té aquest Nàstic permet tenir dubtes en totes les demarcacions però, de moment, la posició de centrecampista defensiu està reservada per a Ribelles. Fran Miranda no és el de la passada temporada i, de moment, haurà d’esperar la seva oportunitat des de la banqueta. Ribelles, a més, ha demostrat que pot jugar de defensa central, una circumstància que encara li dona més valor.

El partit contra l’Ebro, televisat

Per altra banda, el partit Ebro-Nàstic, corresponent a la primera ronda de la Copa Federación, serà televisat per Aragón Televisión. El duel encara no té data ni hora, però tot apunta que es disputarà aquest dissabte.

tracking