Diari Més

El Nàstic espera trobar una sortida a Pereira i Habran abans que tanqui el mercat, avui a les 18 hores

Cap dels dos futbolistes compta i, en el cas que tanqués el mercat i no marxessin avui, se'ls buscaria una sortida alternativa

Jonathan Pereira es disposa a centrar durant un moment del Nàstic-Llagostera

Jonathan Pereira es disposa a centrar durant un moment del Nàstic-LlagosteraGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Gimnàstic de Tarragona ha tancat de forma definitiva el capítol d'incorporacions, però encara hi ha feina pendent. Romain Habran i Jonathan Pereira continuen a l'equip tot i que no compten per a Toni Seligrat i el mercat a Segona Divisió B tanca aquest dilluns a les 18 hores.

La situació comença a convertir-se en insostenible per a ambdues parts. Els futbolistes saben que estan entrenant en un equip en el qual mai tornaran a disputar ni un minut i, per la seva banda, el club té a dos empleats que no han de participar en el curs que ha de començar la pròxima semana.

El Nàstic està buscant sortides als jugadors i, segons ha conegut el club, ambdós tindrien propostes per a marxar, però es resisteixen a fer-ho perquè, com és habitual en aquestes situacions, volen marxar cobrant la major part de l'any que els resta de contracte.

Depenent què succeeixi a partir d'aquest dilluns a les 18 hores, el Nàstic prendrà una determinació o una altra. El que té clar el club és que cap dels dos tornarà a vestir-se la samarreta grana i que no continuaran a Tarragona quan les competicions oficials hagin donat el tret d'inici.

Copa RFEF

Per altra banda, el Nàstic coneixerà avui quin és el seu primer rival a la Copa Federación de la Real Federación Española de Fútbol (RFEF). El sorteig es desenvoluparà a partir de les 12 hores i es podrà seguir mitjançant els canals oficials de la Federació i per streaming.

tracking