Diari Més

Se suspèn l'amistós entre Nàstic i l'Andorra per quatre positius a la plantilla andorrana

Es tracta de tres dels seus jugadors i un membre del staff

Els quatre afectats són asimptomàtics

Se suspèn l'amistós entre Nàstic i l'Andorra per quatre positius a la plantilla andorranaFC Andorra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El partit amistòs entre elGimnàstic de Tarragona i l'FC Andorra que s'havia de disputar aquest dissabte 3 d'octubre s'ha suspès per quatre positius a la plantilla dels andorrans. L'enfrontamenta l’Estadi del Complex Esportiu Futbol Salou havia de servirper tancar el calendari de partits amistosos de la pretemporada 2020-2021, però finalment no es farà.

L'Andorra ha informat aquest divendres que tres dels seus jugadors i un membre del staff han donat positiu per covid després de realitzar-los les proves PCR. Els resultats s’han donat en un dels controls rutinaris que s’han realitzat a tota la plantilla. Tots els afectats son asimptomàtics, es troben bé de salut i realitzaran una segona prova PCR per confirmar el resultat.

El club ha suspès els entrenaments de l’equip fins el proper dimarts, quan es repetirà la prova PCR a tot l’equip.El FC Andorra ha informata la UE Olot, amb qui es va jugar un amistós el dimecres passat.

Des del Gimnàstic de Tarragona han desitjat una ràpida recuperació als diferents membres de l'Andorra afectats pel coronavirus.

tracking