Diari Més

El Nàstic i Giner arriben a un acord per la rescissió del futbolista

L’extrem no comptava, igual que tampoc Jonathan Pereira i Habran que, de moment, segueixen

Ferran Giner, contra el Castellón.

Ferran Giner arriba als cent partits amb la samarreta del Gimnàstic de TarragonaGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Gimnàstic de Tarragona i Ferran Giner separen els seus camins. Ho fan per segona vegada i, segurament, serà la definitiva. L’extrem valencià i el club grana han arribat a un acord per a la rescissió del contracte del futbolista, el qual no comptava per als tècnics.

Giner va arribar la temporada passada a Tarragona i va signar per dues temporades. De fet, l’esquerrà va ser la primera contractació que va anunciar el club grana en el projecte que capitanejaven Sergi Parés a la direcció esportiva i Xavi Bartolo a la banqueta. Ni amb Bartolo ni després amb l’actual entrenador, Toni Seligrat, Giner va gaudir de les oportunitats que ell desitjava en el seu retorn al club tarragoní.

Inicialment, Giner va arribar per a jugar com a extrem esquerre, tot i que el fet que el club no tingués cap recanvi per a Javi Bonilla en el lateral, va motivar que Giner endarrerís la seva posició en moments puntuals, quan l’equip així ho va requerir. En aquesta segona etapa a Tarragona, Giner va participar en un total de 14 enfrontaments, sumant 688 minuts.

En un cas similar al de Giner es troben Jonathan Pereira i Romain Habran, els quals segueixen entrenant amb l’equip tot no comptar de cara a la pròxima temporada.

tracking