Diari Més

El Nàstic tanca el capítol d'arribades

Amb la contractació de Francesc Fullana, Toni Seligrat ja compta amb les peces necessàries per lluitar per l’objectiu de l’ascens

Javi Bonilla, durant el Nàstic-Espanyol B de dissabte al Nou Estadi.

El Nàstic tanca el capítol d'arribadesNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ningú més passarà la porta del Nou Estadi en direcció a la gespa, tot i que alguns encara han de fer el camí contrari, i abandonar el temple grana a la recerca d’una nova aventura. El Gimnàstic de Tarragona ha decidit que ja no hi haurà cap incorporació més. L’arribada del centrecampista Francesc Fullana, anunciat oficialment aquest passat divendres, serà l’última fins que s’obri el mercat d’hivern.

Així ho ha decidit la cúpula de l’entitat grana, que es mostra més que satisfeta de la feina feta, encara que en queda molta per fer, però pel que fa a sortides. Encara hi ha tres futbolistes que han de fer sortir del club, ja que no compten ni per a Toni Seligrat ni per a l’entitat i, per tant, han de tenir els dos peus fora de Tarragona abans que comenci el campionat de Lliga, que donarà el tret d’inici en dos caps de setmana.

Pel que fa a fitxatges, tot i que hi havia el dubte d’una possible incorporació a la part de dalt, finalment hi ha quòrum i es quedaran els que hi són. Totes les posicions s’han reforçat i es podria dir que Toni Seligrat té l’equip que volia, gairebé diferent al cent per cent al que es va trobar en arribar la temporada passada. La plantilla de la

2019-20 li va costar el lloc a un Xavi Bartolo que va arribar amb tota la il·lusió del món i que va haver de dir adéu amb un equip que no arrencava i que, de fet, tampoc ho va fer quan van arribar Seligrat, tot i que sí va canviar una mica la cara quan van arribar els fitxatges del mercat d’hivern.

Wilfred i Gonzi renoven al cent per cent la porteria grana. Aquesta demarcació és una de les principals preocoupacions, no tan sols del Nàstic, sinó de la resta d’equips del món. Encertar sota pals significa complir pràcticament mig objectiu i, tret d’errades puntuals, sembla que el club grana ha encertat en aquest sentit.

Pel que fa a la defensa, hi ha hagut incorporacions arreu, tret del lateral dret, on Carlos Albarrán no té cap lateral dret nat que li faci ombra, encara que Pol Domingo, central d’origen, li posarà les coses molt difícils i jugarà molts minuts en aquesta demarcació. A l’eix, han arribat dos homes, com són Marc Trilles i Álex Quintanilla, que competiran amb Jesús Rueda. En el lateral esquerre, també una incorporació, com la de Joan Oriol.

Un centre del camp renovat

A la medul·lar, també hi ha hagut incorporacions. Fausto Tienza, que va estar cedit la passada temporada procedent del Panathinaikos, tornarà a jugar a Tarragona a mode de préstec. Tot i que no és una nova contractació, Javier Ribelles també serà una cara nova per als aficionats, ja que el passat curs no va poder jugar perquè es va lesionar tan bon punt va arribar. En el centre del camp, l’estrella és Francesc Fullana, fitxat després d’acabar contracte a la Ponferradina, home que haurà de portar el pes del joc grana. Completa la nòmina d’arribades en el centre del camp Lucas Prudhomme, tota una incògnita.

A dalt, també han arribat reforços. Fran Carbia, tot i que ja era un vell conegut, oferirà molta competència als Pol Prats, Pol Ballesteros, Thomas Amang, Pedro Martín, Gerard Oliva, Brugui i Joel Marín. Una plantilla que té molt bona pinta i que també comptarà amb jugadors de la Pobla com el polivalent Guiu o el central Grifell, que han deixat molt bones sensacions al llarg de la pretemporada.

En el moment en el qual Giner, Habran i Pereira deixin de formar part del club, la plantilla es podrà donar per tancada.

tracking