Diari Més

L'hoquei patins torna a l'acció

Reus, Vendrell i Calafell tornen a trobar-se en una OK Lliga que arrenca aquest cap de setmana

Una imatge del primer entrenament de pretemporada del Reus Deportiu.

L'hoquei patins torna a l'accióOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El millor hoquei patins torna a les pistes aquest cap de setmana. Ho farà en uns pavellons amb una imatge ben diferent a l’habitual, ja que el coronavirus impedeix, de moment, els espectacles esportius amb tot l’aforament disponible als pavellons. Reus Deportiu, CE Vendrell i CP Calafell tornaran a trobar-se a l’OK Lliga després de l’ascens dels vendrellencs en el que serà la campanya més atípica, però no per aquest motiu deixarà de perdre ni una engruna d’emoció.

Les sensacions que tenen els tres clubs de la província de Tarragona és que han completat plantilles suficientment preparades com per afrontar amb garanties els reptes que s’han marcat. El del Reus Deportiu no és un altre, ja que la seva història així ho obliga, que el de lluitar per tots els títols. Això sí, amb el permís d’un FC Barcelona que mai intenta deixar res a la improvisació i que torna a ser el favorit de favorits.

El Calafell, que enguany disputarà competició europea, viu el moment més dolç de la seva història. El fet de competir a nivell continental no significa que el conjunt penedesenc pugui despistar-se a l’OK Lliga, on vol continuar desplegant el joc que va enamorar la temporada passada i que el va portar a acumular l’èxit europeu.

Finalment, el Vendrell, que ha recuperat la màxima categoria a nivell nacional, no té ganes de tornar a patir un any tan negre com el del descens. Va passar de tocar el cel sumant títols com el de la Copa de la CERS o el de la Copa del Rei a, en poc temps, patir un dolorós descens. Ara, però, ha tornat a l’OK Lliga per la porta gran, i ho ha fet per quedar-se.

El Reus Deportiu

La gran atracció d’aquesta temporada al Reus Deportiu serà veure en acció a Raúl Marín. El retorn del davanter ha estat una de les millors notícies de l’estiu i ell, juntament amb altres jugadors que seran pilars de la present temporada, han d’intentar que l’afició pugui gaudir de valent (des de la pista o des de casa) d’un equip que ha de tornar a lluitar per tot. Romà Bancells, Joan Ballart o Àlex Rodríguez, tornaran a ser la bandera d’un equip que també comptarà amb un internacional xilè, com és Felipe Castro, o dels joves, que continuen empenyent fort.

L’estrena del Reus Deportiu a l’OK Lliga tindrà lloc aquest diumenge. Serà a partir de les vuit del vespre quan els homes de Jordi Garcia rebran la visita del CE Noia, en el duel que tancarà la jornada inaugural de l’esmentada competició.

El CP Calafell

Parlar del Club Patí Calafell és parlar d’il·lusió. El conjunt del Baix Penedès, entrenat per Pere Varias, va ser una de les sorpreses agradables de la passada temporada a l’OK Lliga. Va aconseguir el pas per a disputar la Copa de la CERS i aquest dissabte tornarà a l’acció a la màxima competició nacional a la pista del CP Vic, a partir de les vuit del vespre. Eloi Mitjans, que serà una de les referències de l’equip calafellenc, i Xano Edo, un jove de 18 anys internacional amb Portugal són les dues incorporacions que ha realitzat l’equip per a afrontar una nova temporada, que es presenta complicada, però que representa un repte per intentar seguir consolidant un projecte exitós. Repetir la gran campanya passada serà molt complicat, però aquest equip vol seguir creixent i, de la mà de Varias, serà molt més senzill.

El CE Vendrell

El CE Vendrell va recuperar el somriure amb l’ascens a l’OK Lliga, després d’una gran temporada. Aquest diumenge, a partir de les dotze del migdia, visitarà la pista del CE Lleida en el que serà el debut d’un equip que ha apostat per mantenir la base de jugadors de la temporada passada, amb un retoc en forma de fitxatge. Es tracta de Roc Llisa, que arriba del Bassano italià per donar forma a una plantilla que està preparada per a assumir el repte que, inicialment, serà el d’intentar salvar la categoria. Jugadors com Emmanuel Necchi, Lluís Ferrer o Iker Casado seran punters en un equip que no vol renunciar a res però que, primer, té la intenció de tornar a consolidar-se a OK Lliga.

tracking