Diari Més

El Nàstic espera avui a Francesc Fullana

És la data límit perquè l'ex de la Ponferradina pugui fitxar per un Segona A i, si no és així, es comprometrà amb l’entitat tarragonina

Francesc Fullana, durant un partit amb la samarreta de l'Atlético Baleares.

El Nàstic espera avui a Francesc FullanaAtlético Baleares

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Avui és el dia D. Si no hi ha cap contratemps de darrera hora, Francesc Fullana es convertirà en jugador del primer equip del Gimnàstic de Tarragona. Aquests contratemps només es podrien produir si el futbolista, sense equip després de finalitzar el seu contracte amb la Ponferradina, fitxés per un Segona A.

Futbolista i club grana van acordar que, si aquesta situació no es produïa abans del 24 de setembre (avui), Fullana havia de convertir-se en jugador del Nàstic. És completament normal que tots els futbolistes vulguin jugar en la categoria més alta possible i aquests terminis que es fixen una i altra banda també són una circumstància completament habitual i quotidiana. Per tant, avui, si no hi ha cap canvi de darrera hora, Fullana completarà un centre del camp de somni que tan sols tindrà un objectiu entre cella i cella: ascendir a Segona A sense importar com.

Fullana farà 31 anys el pròxim 9 d’octubre, amb què està en l’edat perfecta per a aportar experiència, calma, qualitat i temperament en un centre del camp en el qual també hi ha altres futbolistes més que contrastats com Fausto Tienza o Fran Miranda, un Javier Ribelles que està agradant molt o un Javi Bonilla que s’ha adaptat a la perfecció a aquesta demarcació, que no és la seva natural. A banda, Lucas Prudhomme també vol tenir minuts i, fins i tot, Brugui pot endarrerir la seva demarcació per a arrencar des de la línia de mitjos.

Amb l’arribada de Fullana, la plantilla quedaria tancada, amb una excepció. Si un davanter de categoria es posés a tir, el Nàstic s’ho repensaria i valoraria realitzar un esforç per a acabar de completar una plantilla de campanilles i que no tindria cap excusa per a finalitzar entre els tres primers i, d’aquesta manera, assegurar-se la seva participació en la futura Segona Divisió B, evitant de totes totes haver de jugar a la Primera Divisió RFEF (que seria la quarta categoria del futbol espanyol).

tracking