Diari Més

El desitjat Fullana fitxa pel Nàstic per les dues pròximes temporades

El futbolista arriba avui a Tarragona i demà ja entrenarà amb els que seran els seus nous companys d’equip

Francesc Fullana, durant un partit amb la samarreta de l'Atlético Baleares.

El Nàstic espera avui a Francesc FullanaAtlético Baleares

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Segurament serà l’últim i, amb tota probabilitat, el més desitjat. Francesc Fullana ja és, a tots els efectes, jugador del Gimnàstic de Tarragona. De fet, el futbolista ha signat el seu contracte amb l’entitat grana i ha arribat aquest dijous a la ciutat, amb l’objectiu d’instal·lar-se, descansar i estar preparat pel seu primer entrenament amb els que seran els seus nous companys. Demà, per tant, Fullana serà un més sobre el verd del Nou Estadi.

A Toni Seligrat, entrenador del conjunt tarragoní, li mancava una peça en els seus esquemes. Aquell centrecampista tirant a mitja punta que aportés criteri, qualitat, última passada i equilibri en una medul·lar plagada de futbolistes forts, físics i amb bona col·locació. Mancava aquesta espurna, aquest futbolista diferencial que fos capaç de veure aquella assistència que deixés sol al davanter i que li oferís la possibilitat de marcar en el marc contrari.

Fullana, que farà 31 anys aquest pròxim 9 d’octubre, ha signat pel Nàstic per les dues pròximes temporades, que és la tònica habitual de les incorporacions del club grana tant de la campanya passada com de la present. Fullana arriba en l’edat perfecta per a poder tenir un paper important en el Nàstic i acabar el seu contracte encara en un bon moment futbolístic. De fet, el 30 de juny del 2022 Fullana tindrà 32 anys i encara comptarà amb carrera futbolística per endavant.

El centrecampista arriba procedent de la Ponferradina de la Segona Divisió A. El futbolista de Palma de Mallorca va signar amb els de Ponferrada per una temporada i, en finalitzar-la, no hi va haver renovació. Per tant, des del moment en el qual va acabar la campanya 2019-20, Fullana ha estat lliure per a poder fitxar per a qualsevol equip. L’acord entre el jugador i el Nàstic era total des de feia dies, però fins ara no es podia materialitzar. Fullana havia demanat un temps al Nàstic per si sorgia alguna oferta d’un equip de Segona Divisió A. El dia 24 de setembre era la data límit que ambdues parts s’havien marcat i, en arribar-hi, el matrimoni Nàstic-Fullana ha acabat convertint-se en una realitat.

Un centre del camp complet

Actualment, el centre del camp del Nàstic està complet i, si arribés una última incorporació, un fet que ara mateix no és gaire probable (tret d’una gran oportunitat de mercat), seria a la part de dalt. Fausto Tienza, Fran Miranda i Javier Ribelles són els altres tres migcampistes nats amb què compta actualment la plantilla grana. Ara bé, l’excel·lent rendiment que ha ofert Javi Bonilla en aquesta demarcació, tot i ser lateral esquerre, el converteix en un dels homes a tenir en compte a la medul·lar. A aquests jugadors s’hi ha de sumar Lucas Prudhomme, que és tota una incògnita però que també és, a tots els efectes, jugador del Nàstic.

tracking