Diari Més

OFICIAL: Quintanilla, nou jugador del Nàstic

El central signa per una campanya més una segona opcional

Álex Quintanilla.

OFICIAL: Quintanilla, nou jugador del NàsticNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Gimnàstic de Tarragona acaba d'anunciar la incorporació d'Álex Quintanilla, de 30 anys, un central que arriba procedent de l'Ibiza i que signa pel club tarragoní per una temporada més una segona opcional. Diari Més va avançar aquesta incorporació dijous, la qual tanca la rereguarda grana.

El jugador es va formar a les categories inferiors del Athletic de Bilbao durant 10 temporades i, posteriorment, ha defensat l’escut del Deportivo Alavés, Valencia Mestalla i Barakaldo, tots ells a la Segona Divisió B, on ha sumat gairebé 200 partits.

Als seus 30 anys, el nou defensa del Nàstic també ha defensat els interessos del Córdoba CF, CD Mirandés i UD Almería a la Segona Divisió del futbol nacional en les últimes temporades. Quintanilla aportarà ordre i contundència a la línia defensiva de l’esquema tàctic de Toni Seligrat. Els seus 1,85 metres d’alçada dotaran de bon joc aeri i seguretat en les accions a pilota aturada, sumat al seu bon bagatge a la categoria.

Està previst que el jugador s’incorpori als entrenaments de l’equip en la sessió de treball d’aquesta tarda, a partir de les sis de la tarda, sobre la gespa del Nou Estadi.

tracking