Diari Més

La UE Valls carrega contra el filial del Nàstic per suspendre un partit amistós

El CF Pobla de Mafumet al·lega causes esportives i jugarà contra el seu propi filial, la Pobla B

Els jugadors de la UE Valls fan una rotllana.

La UE Valls carrega contra el filial del Nàstic per suspendre un partit amistósUE Valls

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La UE Valls va carregar aquest dilluns durament contra el CF Pobla de Mafumet després de la suspensió del partit amistós que tenien previst tots dos primers equips de cara a demà, al Vilar. El club de la capital de l’Alt camp va emetre un dur comunicat en el qual va deixar clar el seu «descontentament amb Alejo de Alfonso

–president pobletà–», a qui assenyala com a «principal responsable d’aturar un enfrontament que ambdós cossos tècnics havien acordat el passat 9 de setembre».

Va ser a finals de la passada setmana quan el filial del Nàstic va comunicar al Valls que el partit se suspenia. Segona ha pogut saber aquest mitjà, la Pobla al·lega «causes esportives», ja que ha optat per disputar un amistós contra el seu propi filial, la Pobla B.

El club pobletà no vol entrar «en cap conflicte, ja que tenim bones relacions amb la UE Valls», detallen les mateixes fonts, consultades per aquest mitjà. El Valls lamenta que «vam comprar proves PCR per fer front a la covid i teníem emparaulat l’equip arbitral, com exigia el president de l’equip rival».

tracking