Brugui i Joel, suma i segueix (0-2)

Nova victòria del Nàstic en pretemporada, aquesta vegada contra el Valencia Mestalla

Jugadors dels dos equips, després del partit.

Brugui i Joel, suma i segueix (0-2)Nàstic

El Nàstic va derrotar aquest dissabte el Valencia Mestalla (0-2) en el quart partit de pretemporada dels tarragonins. Toni Seligrat va apostar per la defensa titular i per un novedós centre del camp format per Ribelles, Prudhomme i Bonilla, que segueix actuant a la medul·lar. A dalt, Brugui i Carbia a les bandes, amb Gerard Oliva en punta d’atac.

Cinc minuts va trigar el conjunt de Toni Seligrat a obrir la llauna. Fran Carbia va lluitar una pilota amb el meta local i Brugui, el més llest de tots, va aprofitar el rebot per a enviar l’esfèrica al fons de la xarxa.

Poca cosa més a la primera meitat, tret d’un xut a pròpia porteria dels locals que gairebé significa el segon dels tarragonins.

Seligrat va donar entrada a Wilfred, Guiu, Fran Miranda i Pol Ballesteros per a donar refresc i per a continuar amb les rotacions habituals de pretemporada.

Javi Bonilla va provar sort en dues ocasions, en els minuts 54 i 55. En la primera, el meta local va atrapar el tret de l’esquerrà i, en la segona, de falta directa, també va trobar-se amb l’encert del porter local.

No va ser Bonilla, sinó Joel Marín qui va marcar el segon. Pilota a l’esquena que va controlar l’atacant i va creuar al pal llarg de Charly.

VALENCIA MESTALLA: Charly, Joseda, David Ruiz, Miki, Iván Muñoz, Adri Gómez, Hugo González, Álex Carbonell, Fran Navarro, Carlos González i Muñoz. També van actuar Céspedes, Estacio, Facundo, Vázquez, Pérez, Carles Aliberch, Fran Pérez, Pablo, Ndombassi, Escobar i Jiménez.

NÀSTIC: Gonzi, Albarrán, Marc Trilles, Rueda, Joan Oriol, Javier Ribelles, Prudhomme, Javi Bonilla, Brugui, Gerard Oliva i Fran Carbia. També van actuar Wilfred, Pol Prats, Pol Ballesteros, Fran Miranda, Óscar Sanz, Guiu, Caballero, Grifell i Joel Marín.

GOLS. 0-1, Brugui (5’); 0-2, Joel Marín (65’).