Diari Més

El Nàstic tanca la defensa amb l'arribada de Quintanilla

Aquest central de 30 anys va jugar la passada temporada a l'Ibiza

Álex Quintanilla, amb la samarreta de l'Ibiza UD.

El Nàstic tanca la defensa amb l'arribada de QuintanillaIbiza UD

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Gimnàstic de Tarragona ha tancat la seva defensa amb la contractació d'Álex Quintanilla, central de 30 anys que la passada temporada va militar a les files de l'Ibiza i que es trobava sense equip des de la finalització de la passada temporada.

Quintanilla, de 183 centímetres d'alçada, és un central nat que, en ocasions, actua com a centrecampista defensiu. Aquesta circumstància ofereix encara més possibilitats a un Toni Seligrat que ja només espera l'arribada de Francesc Fullana per a donar per tancada la plantilla de forma definitiva, sempre a l'espera d'una oferta irrefusable del mercat que faria canviar d'opinió a la cúpula grana.

El jugador, natural de Biscaia, va disputar onze enfrontaments amb el conjunt illenc la passada temporada, deu d'ells com a titular i, en els 791 minuts de què va disposar, va tenir temps per a marcar un gol.

Bilbao Athletic, Alavés, Valencia Mestalla, Barakaldo, Almeria, Mirandés o Córdoba han estat els equips pels quals ha passat un futbolista que arriba a Tarragona amb un repte molt important, a la vegada que complicat: disputar un lloc a Marc Trilles o a Jesús Rueda, la parella de centrals, en principi, titular de cara a aquesta temporada.

Amb Carlos Albarrán a la dreta, Javi Bonilla i Joan Oriol a l'esquerra i Pol Domingo com a comodí (pot jugar en les tres demarcacions de la defensa), la rereguarda es donaria per finalitzada a Tarragona.

Després del que es va poder veure durant el partit amistós contra el Zaragoza al Nou Estadi aquest dimecres, l'equip va demostrar que tan sols li faltaven pinzellades, ja que la plantilla té molt mecanitzats els automatismes de Toni Seligrat, el qual veu com, a banda de les tres sortides programades (Ferran Giner, Jonathan Pereira i Romain Habran), té el grup gairebé perfilat.

Fullana, que està a l'espera de l'interès d'algun club de Segona Divisió, està molt encaminat per a un Nàstic que l'espera amb els braços oberts. Amb el 4-3-3 que ara proposa el tècnic grana, un centrecampista més li anirà molt bé i Fullana, que no ha tingut sort a la categoria de plata del futbol espanyol amb la Ponferradina, és l'home ideal. Té un perfil ofensiu i seria el nexe amb la davantera grana.

tracking