Diari Més

Prudhomme ja vesteix la samarreta d'un Nàstic que prepara més arribades

El belga internacional amb Luxemburg i de 21 anys signa pel club grana per una temporada més una altra opcional

Lucas Prudhomme, amb l'equipació oficial del Nàstic, assenyala l'escut que defensarà la pròxima temporada.

Prudhomme ja vesteix la samarreta d'un Nàstic que prepara més arribadesNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Lucas Prudhomme ja és, a tots els efectes, jugador del Gimnàstic de Tarragona. Aquest hàbil mitja punta que també actua bé per les bandes ha signat per una temporada més una altra opcional per l’equip grana, després de passar el període de prova que va iniciar el passat 24 d’agost.

El cos tècnic ha decidit que el jove, de 21 anys, ocupi una de les fitxes sub-23 que hi havia disponibles. Nascut a Bèlgica, Prudhomme és internacional amb Luxemburg. Ha estat un habitual amb la sub-21 i, fins i tot, ha estat seleccionat en alguna ocasió amb l’absoluta. Precisament, el futbolista va haver d’abandonar fa uns dies els entrenaments a les ordres de Toni Seligrat per jugar amb el combinat sub-21. Tot seguit, va tornar a Tarragona, tot i que el Nàstic ja havia pres la decisió de contractar-lo, tal com va avançar aquest diari la passada setmana.

Prudhomme aterra a Tarragona després de finalitzar la seva vinculació amb el Royal Excelsior Virton de la Segona Divisió de Bèlgica. Abans, també va jugar a les categories inferiors del Metz.

L’arribada de Prudhomme no tancarà, ni molt menys, el capítol d’arribades a Can Nàstic. I és que encara falten reforços. Un central ha de venir sí o sí, ja que la marxa de David Goldar a l’Ibiza va deixar un gran forat a l’entitat i, a més, el club treballa en la incorporació de Francesc Fullana, migcampista que té molts números de vestir de grana. A banda de Fullana, Quim Araujo també està en converses amb el Nàstic i, si els dos acabessin arribant, el club grana aconseguiria, de ben segur, un dels millors centres del camp de la categoria, ja que els dos hipotètics fitxatges se sumarien als ja contractats Fausto Tienza, Fran Miranda i Javier Ribelles. Això sí, sempre sense oblidar a un Javi Bonilla que ja va demostrar al Johan Cruyff contra el primer equip del Barça que pot jugar i oferir un molt bon rendiment per davant de la defensa.

tracking