Diari Més

L'àlbum de cromos de Panini de LaLiga Genuine ja és una realitat

Més de 1.000 jugadors i cossos tècnics dels seus equips, entre ells Nàstic i Reus, rebran un exemplar

L'àlbum dels jugadors de Panini de LaLiga Genuine.

L'àlbum de cromos de Panini de LaLiga Genuine ja és una realitatCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Recorden aquella dèria de no fa tants anys quan tothom anava als estancs i les llibreries a comprar paquets de cromos per a obtenir els que li faltaven per a la seva col·lecció? Ara, torna la febre dels cromos amb l’àlbum de LaLiga Genuine. Els David Beckam, Raúl González, Luis Figo, Ronaldinho, Djalminha, Rivaldo o Denilson, per a esmentar-ne alguns, passaran a ser els Rubén, Siscu, Rafel, Álvaro, Albert, Abel, Celia, Ernesto, Marta, Sangrà, Yolanda, Joan, Lorenzo, Marc, Anas o Del Rey. Tots ells són o bé integrants del cos tècnic o jugadors del Gimnàstic de Tarragona i del CF Reus.

Els dos equips més importants de la província de Tarragona no tan sols meravellaran al camp, sinó que també ho faran a les seves cases. Tots els integrants dels equips que formen LaLiga Genuine comptaran amb els seus cromos i els dels companys amb els quals, aquesta temporada, no es podran enfrontar sobre el verd per culpa del coronavirus, tot i que sí que els podran tenir ben presents sempre que obrin un àlbum llegendari i que vol marcar una època en la història dels cromos i del coleccionisme relacionat amb l’esport rei.

I és que després de l’èxit de la col·lecció virtual de cromos de Panini de LaLiga Genuine Santander, la Fundació LaLiga i Santander España, juntament amb la col·laboració de Panini, han aconseguit reunir en un format històric, com és l’àlbum de Panini, als autèntics protagonistes de LaLiga Genuine Santander, una competició formada per equips de persones amb discapacitat intel·lectual.

Els 36 equips d’aquesta competició, amb les seves més de 1.000 jugadors i jugadores, i les seves més de 160 entrenadors i entrenadores, es veuran reflectits en aquesta primera edició de la col·lecció oficial de cromos Genuine. De fet, tots ells comptaran amb un àlbum, en el qual podran tant veure als futbolistes del seu propi equip, com als dels rivals, sempre sobre el verd. Tant amb la pilota com sense ella, tots els futbolistes que formen part d’aquest ambiciós projecte han demostrat que, per sobre de tot, són companys, amics i persones que comparteixen una mateixa il·lusió i uns valors com són la companyonia, el respecte o l’honestedat, entre molts altres. Des de l’inici de les competicions genuine, guanyar o perdre mai ha resultat una prioritat, ans tot el contrari. El millor ha estat sempre poder aplegar un grup de gent que s’il·lusiona amb allò que fa i que transmet aquesta mateixa il·lusió a aquells que els acompanyen que, per cert, cada dia en són més.

El 7 de novembre

El naixement de l’àlbum es remunta al passat 7 de novembre de 2019, quan va tenir lloc la presentació oficial de la tercera temporada de la competició, en la seu de Santander España a Madrid. Durant l’acte, que va comptar amb la presència de Javier Tebas, president de LaLiga; Rami Aboukhair, conseller delegat de Santander España; i Vicente del Bosque, ambaixador de LaLiga Genuine Santander, es va anunciar la creació de la col·lecció de cromos de la lliga de les veritables estrelles.

El mes d’abril passat durant La Llamada de la Ilusión, una videoconferència que van mantenir Javier Tebas i Rami Aboukhair, amb els 36 capitans i capitanes dels equips de la competició, va arribar la primera sorpresa. Rami va presentar l’edició virtual de l’àlbum de LaLiga Genuine Santander i va anunciar que s’editaria una versió física per a tots els protagonistes. La promesa, a tots els efectes, s’ha convertit en una realitat.

Amb aquest àlbum, LaLiga i Santander España volen mantenir viva l’essència dels valors d’aquesta competició i que tots els que ho fan possible tinguin aquest bonic record de la seva participació en la millor lliga del món.

tracking