Diari Més

Javi Bonilla es reivindica al Nàstic

El lateral va marcar un golàs al Barça dissabte tot i jugar en una posició diferent a la seva i presenta candidatura a ser important

Javi Bonilla, perseguit per Sergio Busquets, a l'Estadi Johan Cruyff, aquest dissabte.

Javi Bonilla es reivindica al NàsticNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Javi Bonilla vol ser un jugador important en el Gimnàstic de Tarragona 2020-21. Ja va ser dels jugadors més determinants en atac

–tot i ser defensa– la passada temporada, però enguany també té ganes de ser dels jugadors que tirin del carro. El fitxatge de Joan Oriol, procedent del Lleida Esportiu, no frena les ganes d’ajudar d’un Bonilla que segurament haurà de reinventar-se si vol comptar amb un nombre similar de minuts al de la temporada passada.

El lateral esquerre va brillar aquest dissabte a l’Estadi Johan Cruyff, sobretot pel golàs que va marcar, a la primera meitat, una diana que no va poder impedir un Neto que va fer l’estàtua davant el tret de l’esquerrà, impecable i a prop de la fusta, allà on els metes mai poden arribar.

Bonilla va ser titular, però no va fer-ho en la seva posició habitual, la de lateral esquerre. Va actuar com a interior esquerrà en el centre del camp, en el 4-3-3 que està dibuixant Toni Seligrat en aquest inici de pretemporada. Joan Oriol va ser titular en el carril esquerre de la defensa i, per tant, no hi havia lloc aquí per a Bonilla. No tan sols no va desentonar el sorià, sinó que s’ha convertit en una possibilitat real per a la medul·lar en un equip que, si acaba actuant amb tres centrecampistes, haurà de comptar amb més homes específics dels que té en aquesta demarcació en aquests moments.

Ara mateix, els mitjos que hi ha a la plantilla són Fausto Tienza, Javier Ribelles i Fran Miranda. A l’espera de l’arribada de Francesc Fullana i també la de Quim Araujo, al Nàstic no li aniria gens malament tenir el comodí Javi Bonilla en el centre del camp quan aquest jugador no actuï com a lateral esquerre.

En principi, Joan Oriol, una de les fortes apostes del club grana aquest estiu, apunta a la titularitat en el carril esquerre de la defensa. Almenys, d’inici. Tot i això, les característiques de Bonilla són ben diferents i la seva aportació, sobretot en faceta ofensiva i en pilota aturada, són importants per a un equip que, la temporada passada, va dependre molt del rendiment de l’ex de l’Ibiza en la part atacant.

tracking