Diari Més

El Nàstic planta cara a tot un Barça

El conjunt grana ha fet una gran actuació a l'estadi Johan Cruyff tot i perdre 3-1

Imatge del partit entre el Barça i el Nàstic de Tarragona

El Nàstic planta cara a tot un BarçaEfe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El partit va començar amb un Barcelona tenint el domini de la pilota i amb un Nàstic de Tarragona intens que va tractar de tancar els espais originats en el seu eix defensiu gràcies al dinamisme dels jugadors blaugrana. Però no ho van aconseguir i els gols van fer acte de presència per part del Barcelona.

El Barcelona de RonaldKoemanva mostrar aquest dissabte una bona imatge en l'estrena de la pretemporada, davant elNàsticde Tarragona, de Segona Divisió B, al qual va derrotar per 3-1 amb gols deDembélé,GriezmanniCoutinho, aquests dos últims de penal. El punt tarragoní va ser obra de Javier Bonilla.

El tècnic holandès va posar sobre l'herba de l'estadi Johan Cruyff un onze totalment diferent en la primera part respecte a la segona, però els dos van tenir com a comú denominador el sistema de joc 4-2-3-1.

En els primers 45 minuts ‘Pedri’, qui va mostrar detalls il·lusionants en el seu primer partit amb el Barcelona, va ser l'encarregat d'exercir com a migcampista avançat i en els segons el triat va serCoutinho, que va tornar a jugar amb el conjunt català després de la seva victoriosa cessió al Bayern de Munic.

Dembéléva definir amb la dreta davantWilfred(min. 5) en desfer-se amb un toc subtil d'Albarrán després d'una passada de Sergi Roberto que va deixar passar amb gran intel·ligència ‘Pedri’. IGriezmannva transformar en gol un penal (min. 17) comès per Ribelles sobre Gerard Piqué en la sortida d'un córner.

La resposta delNàsticde Tarragona no va trigar a arribar gràcies aAmang, qui va executar un tret de rosca amb la seva cama dreta que va passar llepant el pal esquerre de la porteria de Net (min. 18). Va ser l'avantsala del gol, l'autor del qual va ser Javier Bonilla (min.30) amb un tret potent i col·locat des de fora de l'àrea amb la cama esquerra.

Poc decisiva va ser la participació de Leo Messi en el seu primer partit després del burofax per a anunciar la seva intenció de marxar del Barcelona i la posterior entrevista en la qual va explicar que es quedava per a no portar al club de la seva vida als jutjats. El jugador argentí no va arribar amb perill a l'àrea tarragonina i la seva acció més destacada va ser cedir-li el llançament de penal aGriezmann.

El segon temps va començar amb una rematada a porta de MartinBraithwaitea passada deFrenkiedeJongque va pararWilfred‘in extremis’ (min. 47). Poc més tard va arribar el gol deCoutinhode penal (min. 51), xiulat per unes mans de Joan Oriol. Fa menys d'un mes el brasiler va marcar dos gols al Barcelona amb la samarreta del Bayern en el vergonyós 2-8 de Lisboa.

A partir d'aquí, el marcador no es va tornar a moure a pesar queTrincao, autor de jugades individuals de mèrit,Coutinho,KonradiBraithwaitevan aconseguir combinar de manera perillosa en atac en diverses ocasions. Una d'elles (min. 87) la va originarCoutinhoamb un excel·lent passi aKonradque ni ell niBraithwaiteen segona instància van ser capaces de convertir en gol.

L'única ocasió de perill del Nàstic de Tarragona en el segon temps va ser un cop de cap deGrifell(min. 80) que va sortir per sobre del travesser.

No van ser convocats per al partit ni Luis Suárez ni Arturo Vidal, amb els quals no comptaKoeman, ni tampocRafinha,WaguéiMatheusFernandesdels jugadors de la primera plantilla. Tampoc es van vestir de curtPjaniciTodibo, els qui just avui dissabte van realitzar el seu primer entrenament després de superar el coronavirus, ni tampoc TerStegeniUmtiti, lesionats.

El Barcelona continuarà posant-se a punt el dimecres a les 19CET(17.00 GMT) en el mateix recinte, l'estadi Johan Cruyff, davant el Girona deLaLigaSmartBank.

- Fitxa tècnica:

2- Neto (Iñaki Peña, min. 46); Sergi Roberto (Semedo, min.46), Piqué (Araújo, min. 46), Lenglet (Jorge Cuenca, min. 46), Jordi Alba (Junior Firpo, min. 46); Sergio Busquets (Frenkie de Jong, min.46), Carles Aleñà (Riqui Puig, min. 46); Messi (Trincao, min.46), Pedri (Coutinho, min.46), Dembélé (Konrad, min. 46); Antoine Griezmann (Braithwaite, min.46).

1 – Nàstic de Tarragona:Wilfred; Albarrán, MarcTrilles, Jesús Rueda (GuiuBernat, min. 76), Javier Bonilla (Pol Prats, min. 87); FaustoTienza(Grifell, min. 60), RogerBrugué(Pol Ballesteros, min. 60), Ribelles (Fran Miranda, min. 76), Joan Oriol (LucasPrudhomme, min. 76);Amang(JoelLasso, min. 60) i Gerard Oliva (FranCarbià, min. 60).

Gols: 1-0, min. 5:Dembélé. 2-0, min. 15:Griezmann(p). 2-1, Bonilla, min. 30. 3-1,Coutinho(p), min. 51.

Àrbitre: Sánchez Martínez (Múrcia). Va mostrar groga a RogerBrugué(min. 13), a Sergio Busquets (min. 21), a Bonilla (min. 36)

Incidències: partit amistós de pretemporada en l'estadi Johan Cruyff de laCiutatEsportivaJoanGamperdisputat sense públic a causa de les mesures sanitàries per la Covid-19. El Barcelona va jugar amb la seva quarta samarreta del curs passat, la de la ‘senyera’.

tracking