Diari Més

Lucas Prudhomme agrada i el Nàstic té la intenció de contractar-lo

El jove ha convençut als tècnics i, en ser sub-23, no serà cap problema a nivell de fitxes

Lucas Prudhomme, durant el primer entrenament que va realitzar amb el Nàstic.

Lucas Prudhomme agrada i el Nàstic té la intenció de contractar-loOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Gimnàstic de Tarragona té pràcticament decidit que vol comptar amb Lucas Prudhomme de cara a la pròxima temporada. De fet, el club grana ja està en converses amb el representant del jove futbolista per a fer-se amb els seus serveis, després d’una setmana de prova a Tarragona.

Prudhomme va arribar a Tarragona el 24 d’agost i va realitzar el seu primer entrenament a les ordres de Toni Seligrat a la tarda, en una sessió que va arrencar a les set. El club grana va anunciar que el futbolista arribava a prova i, poc a poc, aquest jugador belga ha anat demostrant que té les aptituds suficients, com a mínim, per a lluitar per poder formar part de la plantilla de la pròxima temporada.

El fet que encara sigui sub-23 facilita molt més la seva contractació per l’equip de la ciutat de Tarragona. Lucas Fernand Christophe Prudhomme, tot i néixer a Bèlgica, defensa els colors de la Selecció de Luxemburg. Habitualment, juga amb el combinat sub-21 d’aquell país, tot i que ha arribat a entrar en alguna convocatòria de la selecció absoluta.

Als seus 21 anys, destaca per la seva habilitat amb la pilota, així com també per la seva capacitat de desbordar per la banda, virtuts que buscava Toni Seligrat per a apuntalar la davantera. De fet, amb els set atacants ja existents, tan sols feia falta un extrem sub-21 per a complir amb les expectatives dels tècnics i, d’aquesta manera, poder comptar amb un total de vuit futbolistes per a, presumiblement, quatre posicions (els dos extrems i dos puntes o els dos futbolistes de banda, el mitja punta i el davanter centre). Seran més jugadors a repartir en tres posicions quan Seligrat decideixi apostar per un centre del camp amb tres components.

Torna la setmana vinent

El futbolista va marxar fa uns dies per disputar un partit amb la selecció sub-21 de Luxemburg. A principis de la setmana vinent tornarà a Tarragona i serà el moment en el qual el Nàstic acabarà de decidir-se i, molt possiblement, anirà a per totes amb un fitxatge que no suposarà cap esforç titànic a les arques del club i que, en el millor dels casos, pot arribar a ser molt beneficiós per a un Nàstic que es faria amb un futbolista amb molt de potencial.

Si Prudhomme acabés arribant, se sumaria als Pol Ballesteros, Pol Prats, Brugui, Pedro Martín, Gerard Oliva, Thomas Amang i el recentment incorporat Fran Carbia, fitxat aquest dimecres procedent de l’Ibiza i que va arribar intercanviat per David Goldar.

Falta gent en el centre del camp

Amb Prudhomme, i si no marxés cap altre futbolista, mancarien un o dos centrecampistes més. Com a mínim, el Nàstic ha de tancar un jugador més en la medul·lar. Francesc Fullana és el preferit, tot i que també interessa, i molt, Quim Araujo. No és gens descartable que acabin arribant els dos i, en el cas que fos així, seria tota una declaració d’un Gimnàstic que es convertiria en un dels màxims favorits a ascendir a la Segona Divisió A.

tracking