Diari Més

Carbia, per fi grana

El jugador signa avui amb el Nàstic després de desbloquejar la situació amb l'Ibiza i Goldar fa el camí invers

Fran Carbia, després de marcar un dels dos gols que va anotar en el seu debut contra l'Ebro.

El Nàstic realitzarà un esforç per a quedar-se en propietat a Fran CarbiaGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Fran Carbia serà aquest dimecres, a tots els efectes, jugador del Gimnàstic de Tarragona per a les dues pròximes temporades. El davanter ha aconseguit desbloquejar la situació amb l'Ibiza, club que va impedir la seva sortida en el darrer moment, i ja és a Tarragona per a entrenar amb els seus nous companys.

Carbia va signar la seva marxa, però els eivissencs van decidir no tornar-li el contracte signat perquè volien a canvi David Goldar. El Nàstic no va voler entrar en aquest joc, ja que el va entendre com un xantatge. Finalment, però, el club tarragoní ha accedit a un intercanvi home per home. Carbia estava rescindit i Goldar no entrava en l'operació. En les darreres hores s'han accelerat tots els moviments i Carbia, per fi, podrà complir el somni de tornar a casa per a jugar en el club en el qual es va formar.

Amb l'arribada de Carbia, que signarà el contracte al llarg d'aquest dimecres, el Nàstic pràcticament tanca la zona ofensiva de l'equip, en el capítol d'arribades. Tan sols una bona oportunitat d'un jugador de banda sub-23 obriria la porta a una nova incorporació, encara que no hi ha cap pressa en aquest sentit.

Carbia vola avui cap a Tarragona i s'espera que demà pugui entrenar amb els que seran els seus nous companys els dos pròxims anys. Carbia apuntalarà una davantera que, actualment, compta amb molts efectius, els suficients per a afrontar una de les temporades més exigents en la història del club grana, per allò de, com a mínim, jugar el pròxim curs a Segona Divisió B Pro, sense perdre de vista que l'objectiu és el d'ascendir a la Segona Divisió A per a tornar a la professionalitat.

Brugui, Thomas Amang, Pedro Martín, Gerard Oliva, Pol Ballesteros, Pol Prats i el mateix Fran Carbia formaran una davantera que ha de ser capaç d'ajudar al Nàstic a aconseguir els seus objectius.

Ara mateix, tan sols falta l'arribada d'un o dos centrecampistes. El fitxatge més urgent és la d'un futbolista creador que sigui capaç de portar el joc de l'equip i que vingui a substituir a Javi Márquez, qui havia de ser el líder en la medul·lar en les darreres temporades a Tarragona.

Goldar marxa

David Goldar farà el camí invers i vola aquest dimecres cap a Eivissa. El central, que va demanar marxar perquè entenia que la competència amb Marc Trilles i Jesús Rueda el condemnaria a la suplència, ha aconseguit deixar el Nàstic per a aconseguir un millor contracte a l'equip illenc.

Així, el Nàstic haurà d'anar a la caça d'un defensor central. El club té en cartera diverses opcions i, en els pròxims dies, s'esperen novetats al respecte.

tracking