Diari Més

Fàbregas: «No estem contents amb la distribució dels grups»

El director general del Nàstic lamenta que hagin quedat enquadrats en un subgrup de catalans i l'Andorra

Lluís Fàbregas-

Lluís Fàbregas: «La gent es trobarà dissabte un Nàstic que es deixarà la pell des del minut 1»Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Gimnàstic de Tarragona no està gens content amb la decisió de la Real Federación Española de Fútbol (RFEF) d'agrupar als deu equips catalans més l'Andorra en un dels deu subgrups de la Segona Divisió B. Així ho va explicar Diari Més ahir i ho ha confirmat avui el director general del Consell d'Administració, Lluís Fàbregas.

El vallenc ha deixat ben clar que «no estem contents amb aquesta decisió, com tampoc ho estan la majoria d'equips catalans». El que volien la majoria, segons el director general, «era repartir cinc equips catalans en cada subgrup» i que anessin acompanyats de quatre conjunts valencians i un balear. No ha estat així i, finalment, el club tarragoní tindrà deu rivals més.

Com que competiran 102 equips, hi haurà dos subgrups d'onze conjunts, amb què, els equips que en formin part, hauran de disputar dos enfrontaments més. En aquest sentit, Fàbregas ha apuntat que «no ens han ofert cap compensació» i ha recordat que «matemàticament, com que hi ha més equips, tenim menys possibilitats de quedar entre els tres primers». Cal recordar que els tres primers classificats de cada subgrup ascendiran directament a la Segona Divisió B Pro, categoria de nova creació immediatament inferior a la Segona Divisió A. Aquests mateixos equips competiran per ascendir a Segona A.

Pel que fa a l'inici de temporada, que tindrà lloc el 18 d'octubre, Fàbregas es felicita pel fet que «el més important era tenir una data el més aviat possible per poder acabar de planificar la temporada esportiva». Aquesta serà la cinquena setmana d'entrenaments del primer equip del Nàstic per a preparar una temporada «atípica, que no dona marge a errors», tal com ha manifestat el director general.

Amb públic

El desig del Nàstic és, en paraules de Lluís Fàbregas, que «puguem jugar amb públic el més aviat possible». De fet, el vallenc recorda que «tenim 14.500 seients al nostre camp i nosaltres ens devem als nostres abonats». La idea és que, amb el pas dels mesos, arribi un moment en el qual pugui haver-hi públic als camps, això sí, amb un aforament limitat, per tal de respectar la distància de seguretat. «Tot el que sigui obrir el camp, és positiu», ha sentenciat Fàbregas.

tracking