Diari Més

Trilles i Oriol esclaten per no poder començar a entrenar amb el Nàstic

La plantilla del Lleida Esportiu va enviar un comunicat en el qual deixava clar el seu malestar per no poder marxar del club

Marc Trilles

El Nàstic tanca al central Marc TrillesLleida Esportiu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Marc Trilles i Joan Oriol són jugadors del Gimnàstic de Tarragona. Així ho confirmen els respectius contractes que ambdós futbolistes van signar amb el club grana fa setmanes. Ara bé, cap dels dos jugadors pot exercitar-se a les instal·lacions del Nou Estadi perquè el seu actual club (que ja no ho hauria de ser), el Lleida Esportiu, no els ho permet.

Tota la plantilla del club lleidatà va redactar una carta en la qual deixava clara la seva postura respecte a la situació que estan vivint. La temporada 2019-20 va finalitzar el passat 30 de juny per a tots els equips. Bé, per a tots, menys per a un Lleida Esportiu que, a causa de l’Expedient de Regulació Temporal d’Ocupació (ERTO) que va posar en marxa, creu que els jugadors que finalitzaven la seva vinculació el 30 de juny continuen vinculats a l’entitat.

L’ERTO encara no ha finalitzat, ho farà en uns dies, però el que està clar és que, de moment, contractualment, sembla que els jugadors encara no poden entrenar amb els seus futurs equips. Ni Trilles ni Oriol s’exerciten a Tarragona, amb què la situació s’ha convertit en insostenible.

En l’esmentat comunicat, tota la plantilla del conjunt lleidatà lamentava que «el club es va acollir a un ERTO per força major com a conseqüència de la situació viscuda per la Covid-19. Això va suposar la suspensió dels contractes i que el club no ens hagi abonat cap quantitat des del moment corresponent als mesos següents i fins a la finalització dels mateixos».

Els futbolistes recorden que «els nostres contractes amb el Lleida Esportiu van finalitzar el 30 de juny», circumstància que no ha quedat reflectida amb la situació actual que tots estan vivint. Tot i això, segons el comunicat, «el Lleida Esportiu està obstaculitzant la possibilitat que ens incorporem a altres equips de cara a la temporada 2020-21, manifestant que encara pertanyem al club i amenaçant amb accions legals als equips que estan interessats en nosaltres com a futbolistes». El culebrot de Joan Oriol i de Marc Trilles, per tant, sembla que encara trigarà alguns dies més.

tracking