Diari Més

Eric De las Heras, preconvocat amb l'Andorra per jugar contra Turquia i Albània a Sub-21

El migcampista ha format part de les categories inferiors del Nàstic des de benjamins i aquest curs iniciarà una nova etapa al Juvenil A

Eric De las Heras, en un partit.

Eric De las Heras, preconvocat amb l'Andorra per jugar contra Turquia i Albània a Sub-21Nàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Federació Andorrana de Futbol ha seleccionat al migcampista del Juvenil A, Eric De las Heras, per disputar els dos propers enfrontaments del combinat Sub-21 davant Turquia i Albània, corresponents al grup 3 classificatori per la UEFA European U21 Championship.

De las Heras està convocat pels entrenaments que s’iniciaran el diumenge 30 d’agost a l’Estadi Comunal d’Andorra, abans de viatjar a Istanbul per enfrontar-se davant Turquia el 4 de setembre; i a Tirana, en busca de la victòria davant la selecció d’Albània el 8 de setembre.

El jugador del planter grana continua sumant convocatòries amb la seva selecció en categories inferiors. Actualment com a Sub-21 i anteriorment a la Sub-17 i Sub-19, arribant a jugar la UEFA European U19 Championship a Glasgow el passat mes d’octubre.

Cal recordar que Eric de las Heras juga a les categories inferiors del Nàstic des de benjamins i aquesta temporada iniciarà una nova etapa al Juvenil A, sota les ordres de Dani Vidal.

tracking