Diari Més

El Nàstic no fa un pas enrere amb Goldar: compta amb ell i vol que segueixi

El jugador que millor rendiment va oferir la temporada passada és una peça fonamental pel projecte de la pròxima temporada

David Goldar marxar lesionat d'un partit durant la temporada passada.

El Nàstic no fa un pas enrere amb Goldar: compta amb ell i vol que segueixiGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Goldar i deu més. Això va ser el Gimnàstic de Tarragona de la temporada passada. El central, que també va oferir un gran rendiment quan va actuar de centrecampista, és una peça angular del projecte grana de cara a la pròxima temporada. Així li ho ha fet saber el Nàstic, que no vol escoltar cap oferta per la seva marxa i que considera que ha de ser una de les claus de l’ascens a Segona Divisió A.

El futbolista ha reiterat al club el seu desig de marxar perquè ha entès que no seria titular amb l’actual competència. Ara bé, les intencions de l’entitat grana són completament diferents. Goldar compta i compta molt. De fet, el gallec, arribat la passada temporada procedent del Cornellà, ha de ser un dels pilars fonamentals de cara al pròxim curs.

La passada temporada, la 2019-20, els capitans del Nàstic eren Javi Márquez, Bernabé Barragán, Javi Bonilla i el propi David Goldar. Ells eren els que havien de comandar l’equip que havia de pujar a Segona A, però no tan sols no van poder ser-ne partíceps, sinó que el conjunt grana va estar més a prop del descens a Tercera Divisió que d’una altra meta.

El Nàstic no està disposat a desprendre’s d’un dels futbolistes més importants amb què compta a la seva actual plantilla. Ara mateix, després de l’anunci de la marxa de Juan Rodríguez, que va rescindir el seu contracte, el club grana tan sols compta amb tres efectius a l’eix de la rereguarda. Això sí, sempre deixant de banda un Pol Domingo que, gràcies a la seva polivalència, pot jugar també de lateral per les dues bandes.

Marc Trilles, Jesús Rueda i David Goldar són els tres centrals amb els quals compta el Nàstic ara mateix. Són tres jugadors de molta categoria i tots ells tenen lloc en un equip que disputarà duels de gran competitivitat i que necessitarà jugadors d’alt nivell en totes les demarcacions.

El Nàstic, tal com va explicar aquest diari, no entrarà en cap tipus de xantatge pel que fa a Fran Carbia. El davanter, encara propietat de l’Ibiza, no comptava per al seu equip i va aconseguir la rescissió, per fitxar pel club tarragoní. Va signar el contracte però, per a sorpresa del jugador i de l’entitat tarragonina, aquest document mai va arribar signat pel club eivissenc. El motiu és ben clar: l’Ibiza va faltar a la seva paraula de deixar marxar a Carbia perquè, de sobte, es va interessar en Goldar. En cap moment, el Nàstic deixarà marxar al central gallec a canvi d’un futbolista que ja tenia la rescissió i que, en el fons, no comptava per al club illenc.

tracking