Diari Més

El Nàstic pregunta per Robert Costa per reforçar el centre de la rereguarda

Aquest futbolista de 26 anys va jugar la passada temporada a l’Atlético Levante i arribaria per suplir la baixa de David Goldar

Robert Costa

El Nàstic pregunta per Robert Costa per reforçar el centre de la rereguardaLevante UD

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Robert Costa és un dels defensors que interessa al Gimnàstic de Tarragona. Aquest futbolista de 26 anys, que la passada temporada va militar a l’Atlético Levante, filial del club valencià, està lliure després de finalitzar el seu contracte el passat 30 de juny.

Costa és un jugador que s’adaptaria perfectament al que està buscant un Nàstic que cerca opcions en el cas que David Goldar acabi abandonant l’equip. Es tracta d’un futbolista que es troba en l’edat perfecta per a la pràctica de l’esport, un jugador que ja sap què és jugar en equips grans i un home que, a dia d’avui, sap que ha de signar per un conjunt ambiciós si vol acabar militant en categories professionals.

Aquest futbolista gironí destaca per la seva bona sortida de pilota i va militar a les categories inferiors del Futbol Club Barcelona.

La campanya 2013-14 va jugar al Badalona. Van ser catorze partits a Segona Divisió B amb tan sols 19 anys. El següent curs, 13 duels a Segona Divisio A amb el filial del Barça i, a la 2015-16, 20 partits disputats amb el Barcelona B que el van ajudar a cumular experiència a la categoria de bronze del futbol espanyol.

L’entitat de la Ciutat Comtal va prendre la determinació de no comptar amb els serveis del futbolista de Girona i ell va decidir marxar cap a un altre filial. Va ser va el Celta qui el va acollir i allí va disputar un total de 50 enfrontaments de Lliga en les tres temporades que hi va militar.

Aquestes tres campanyes no van servir perquè el Celta es fixés en ell per al primer equip i, el passat estiu, Robert Costa va marxar al Levante B. Allí, també va ser un jugador important. Disset enfrontaments disputats en la temporada més curta de totes, per culpa del coronavirus. Ara, el futbolista busca equip i té diverses propostes sobre la taula.

Juan Rodríguez marxa

La seva arribada al Nàstic o la d’un altre central dels que estan sobre la taula sempre dependran de la sortida de David Goldar. El gallec ha demanat marxar i, per aquest mateix motiu, quedaria lliure una vacant a l’eix de la rereguarda.

La marxa de Juan Rodríguez es va anunciar ahir de forma oficial i aquesta circumstància unida a la marxa de Goldar deixaria completament coixa una demarcació que comptaria amb Marc Trilles, Jesús Rueda i el polivalent i també lateral Pol Domingo.

tracking