Diari Més

El Nàstic, contra la Segona Divisió A

El club grana trigarà a completar la plantilla per la feroç competència que estan oferint clubs de superior categoria

El Nàstic està intentant confeccionar la millor plantilla per celebrar els màxims gols la 2020-21.

El Nàstic, contra la Segona Divisió AGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tots els equips volen els mateixos jugadors. Aquesta és una frase que es repeteix estiu rere estiu en el món del futbol. Els futbolistes que més agraden i que millor rendeixen sempre tenen bones ofertes d’equips que estan disposats a invertir en ells i, d’aquesta situació, no se n’escapa un Gimnàstic de Tarragona que està patint una competència feroç en un mercat més estrany que mai, no tan sols per les dates, sinó perquè els equips estan invertint més del que es podia preveure donada la situació econòmica actual.

El club grana encara necessita algunes peces per a reforçar-se, però no llençarà els diners ni pagarà més del compte per un futbolista al qual li van baixant els pretendents a mesura que transcorre el mercat d’estiu. Les primeres opcions que té el Nàstic damunt de la taula són futbolistes que compten amb propostes tant dels millors conjunts de Segona Divisió B com d’altres de

Segona A.

La situació és la següent: un futbolista que per al Nàstic seria punter, pot ser un bon home de relleu a la categoria de plata del futbol espanyol. El Nàstic ha d’intentar convèncer al jugador per aspectes esportius, ja que, econòmicament, no hi té res a fer. Però la realitat és que tots els futbolistes, com qualsevol treballador, vol les millors condicions i, aquestes, gairebé sempre van lligades al sou.

Algunes posicions

Ara mateix, la idea que té el Nàstic és la de contractar entre un i dos futbolistes en el centre del camp, un extrem sub-23 i cobrir possibles marxes que es puguin produir. Una seria la de David Goldar, que va demanar abandonar l’entitat perquè va entendre que amb l’arribada de Marc Trilles no tindria minuts i, l’altra, la de Javi Bonilla, si el jugador també prengués la determinació de marxar. Si els dos jugadors desitgen seguir, el club no hi posarà cap problema. És més, les intencions del Nàstic passen ara, tal com succeïa quan va finalitzar l’anterior temporada, per comptar amb dos jugadors que van oferir un bon rendiment enmig de la mala temporada que va realitzar l’equip. En els pròxims dies s’ha de resoldre la situació amb un David Goldar que té sobre la taula una oferta de l’Ibiza.

tracking