Diari Més

El Nàstic s'interessa en Quim Araujo per reforçar la línia de mitjos

El futbolista, de 32 anys, ha finalitzat contracte amb el Cartagena, club amb el qual va ascendir a Segona A aquest estiu

Quim Araujo, amb la samarreta del Valencia Mestalla, club amb el qual va jugar durant una temporada i mitja.

El Nàstic s'interessa en Quim Araujo per reforçar la línia de mitjosValencia CF

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Gimnàstic de Tarragona vol comptar amb un dels millors centres del camp de la Segona Divisió B. De moment, va pel camí, però encara queda alguna peça per completar la plantilla. Actualment, el conjunt grana compta amb tres futbolistes específics en aquesta demarcació i falten entre una i dues peces per arribar. Els millor posicionats són Francesc Fullana i Quim Araujo. Aquest darrer és l’últim a sumar-se a una llista de futbolistes contrastats que han d’arribar a una categoria que coneixen perfectament.

Araujo és un vell conegut del futbol català, un rodamons que sempre ha estat fonamental en tots equips en els quals ha militat. De fet, aquest estiu va aconseguir l’ascens amb el Cartagena, amb el qual va ser clau i amb el qual ha finalitzat el seu contracte. Té 32 anys i el seu perfil és més aviat de centrecampista avançat o de mitja punta, i ara mateix està lliure de fitxar per l’equip que desitgi. No li falten interessats, ja que alguns equips capdavanters de Segona B volen comptar amb ell però, de moment, no hi ha cap operació tancada.

El Nàstic està a prop de contractar-lo. De fet, les opcions que fitxi pel conjunt tarragoní són realment elevades, tot i que, en situacions en les quals diversos clubs top s’interessen en un mateix jugador, no se sap què pot acabar passant.

Araujo va començar a triomfar en el futbol al Sant Andreu, on va militar durant tres temporades, des de la 2011-12 fins la 2013-14. Va jugar 37, 40 i 31 enfrontaments, respectivament, amb 23, 24 i 25 anys, amb què ja va ser important pel club barceloní de ben jove. En total, quinze gols en tres campanyes també van posar de manifest la seva facilitat a l’hora de veure la porteria contrària.

La seva pròxima destinació va ser el Compostela, també de Segona Divisió B. 34 partits amb els gallecs i cinc dianes. Grans números que el van portar a un Eldense en el qual tan sols va durar mitja temporada, ja que el va contractar el filial del Valencia. A terres de la ciutat del Túria, hi va romandre durant una campanya i mitja, on va acabar d’agafar la seva maduresa futbolística.

Mig centenar de partits a un gran nivell van despertar l’interès de l’Albacete, que li va donar l’oportunitat de jugar a la Segona Divisió A. Tan sols va poder jugar set partits en una temporada, però el Córdoba, també de la categoria de plata, li va donar l’alternativa i el va contractar. Dues temporades i 24 duels entre ambdues. D’aquí, a un Cartagena on ha disputat 24 enfrontaments i ha marcat un gol.

Un o dos jugadors

Actualment, la plantilla del Nàstic compta amb tres centrecampistes nats en nòmina. Es tracta de Javier Ribelles, de Fran Miranda i d’un Fausto Tienza que tornarà a jugar a Tarragona en qualitat de cedit del Panatinhaikos grec.

La idea és poder fitxar a un altre centrecampista nat, com podria ser el desitjat Francesc Fullana, circumstància que no impediria l’arribada de Quim Araujo. Aquest darrer pot jugar més avançat, en una posició de mitja punta. Toni Seligrat no té acostumat el Nou Estadi a jugar amb un 4-2-3-1, tot i que seria una opció molt viable en molts partits de la temporada. La campanya passada, la davantera era la formada per Pedro Martín i Gerard Oliva i, enguany, un d’aquests dos podria deixar el seu lloc a un jugador més creatiu, com seria el cas de Brugui o del mateix Quim Araujo.

tracking