Diari Més

Ferran Giner té sobre la taula una important oferta de l'Alcoyano

El jugador no compta per al Nàstic i el club grana està a l’espera que accepti la proposta valenciana per finalitzar la vinculació

Ferran Giner, durant un moment del partit que va jugar amb la samarreta del Nàstic contra l'Ejea la passada temporada.

Ferran Giner té sobre la taula una important oferta de l'AlcoyanoOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ferran Giner no compta per a Toni Seligrat i, per aquest mateix motiu, el Gimnàstic de Tarragona liva comunicar a l’extrem que no comptava amb ell de cara a la campanya 2020-21. Va ser abans de començar la pretemporada quan el club grana va detallar a l’extrem esquerrà les seves intencions i, per tant, Giner sabia que havia de buscar-se equip.

El futbolista, que ha vestit la samarreta del Nàstic durant dues etapes, compta amb una bona oferta de l’Alcoyano, entitat que vol apostar fort per fer-se amb els serveis d’un futbolista al qual encara li resta un any més de contracte amb el Gimnàstic.

Els valencians van aconseguir l’ascens a la categoria de bronze del futbol espanyol després d’una doble eliminatòria que mai es va arribar a disputar. En la repesca, quatre conjunts de Tercera Divisió que havien finalitzat líders de grup però que no havien pogut pujar en la promoció d’ascens inicial, van ajornar el doble partit per casos de coronavirus, amb què la Real Federación Española de Fútbol (RFEF) va decidir ascendir-los a tots quatre. Aquesta determinació va motivar que la Segona B compti la pròxima campanya amb 102 equips.

Giner, a banda de l’oferta de l’Alcoyano, compta amb alguna proposta de l’estranger, amb què la seva marxa pot ser qüestió de dies. El Nàstic li ha mostrat la porta de sortida, però sembla que l’operació s’està endarrerint perquè el futbolista reclamaria una part de l’any que li resta de contracte. Està en tot el dret de demanar-ho, però el Nàstic no té cap intenció d’indemnitzar un futbolista que compta amb sortides per poder continuar amb la seva carrera professional. La rescissió de contracte no es produirà i aquest estira-i-arronsa pot anar en contra del futbolista que, apartat de l’equip, veu com transcorren les setmanes i la gran majoria de jugadors estan en plena pretemporada.

tracking