Diari Més

El futur de Juan Rodríguez es decidirà aquesta mateixa setmana

El defensor del Nàstic no compta, però una sortida de David Goldar deixaria una mínima possibilitat a la seva continuïtat

Juan Rodríguez, durant el Nàstic-Lleida Esportiu de la temporada passada.

El futur de Juan Rodríguez es decidirà aquesta mateixa setmanaGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Gimnàstic de Tarragona li va mostrar la porta de sortida a Juan Rodríguez abans de començar la pretemporada. El central sap que no compta, però la seva situació té una mínima possibilitat de fer un gir complet.

Una hipotètica marxa de David Goldar, situació que cada dia que passa cobra més força, obriria nous horitzons al Nàstic. Fent números i comptant que Pol Domingo té moltes opcions de jugar com a lateral dret, si el gallec acabés abandonant el club, tan sols quedarien dos defensors centrals en nòmina. El nouvingut Marc Trilles i Jesús Rueda serien els dos centrals nats que tindria a disposició Toni Seligrat. Així les coses, com que Juan Rodríguez encara és jugador del Nàstic, continuar no seria una bogeria, tenint en compte que el mercat no deixa els millors centrals lliures de compromís a aquestes alçades.

El Nàstic té en cartera un parell o tres de centrals de categoria i, en el cas que Goldar acabés marxant, el més probable és que es llancés al mercat. Tot i això, quedar-se amb Juan Rodríguez significaria no haver de buscar res a fora i, per tant, és una opció que està sobre la taula.

Aquesta mateixa setmana s’ha de solucionar el problema. Com a molt, la següent. Juan Rodríguez té cartell i compta amb una bona oferta d’un equip de Segona Divisió B sobre la taula. El futbolista, amb contracte en vigor amb el Nàstic fins a finals de l’any vinent, vol aconseguir les millors condicions en la seva marxa, igual que el club grana no té la intenció de perdre diners.

Així les coses, en els pròxims dies hi ha d’haver moviments al respecte en un Nàstic que, en el capítol d’incorporacions, el més proper és l’anunci oficial de Fran Carbia que, com va explicar aquest diari, ha signat pel club tarragoní per a les dues pròximes temporades. L’atacant ha aconseguit la carta de llibertat de l’Ibiza i arriba a Tarragona després de jugar-hi cedit la darrera meitat de la campanya passada.

tracking