Diari Més

Futbol platja

El campus de Llorenç Gómez és sinònim d'èxit

Una cinquantena de joves aprenen en la cita organitzada per un dels millors de la història del futbol platja

Els participants del Campus, a la sorra de Torredembarra.

El campus de Llorenç Gómez és sinònim d'èxitCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tot allò que està relacionat amb el nom de Llorenç Gómez acaba sent un èxit absolut. El torrenc, un dels millors jugadors de futbol platja del món i de la història d’aquest esport ha abanderat una activitat que acaba de finalitzar i que ho ha fet amb un balanç molt positiu.

El Campus d’estiu 2020 del Club Futbol Platja Torredembarra (CFPT) va posar el punt final a la setena edició, que va tornar a comptar amb la col·laboració de la marca esportiva Enzo10, la qual té a veure amb tot allò que envolta a Llorenç Gómez. El passat divendres 14 d’agost, l’entitat va acomiadar la temporada amb una convocatòria especial on va lliurar una samarreta commemorativa als nens i nenes que al llarg de l’estiu han participat de l’activitat. La jornada va culminar amb una foto de família i partits amistosos entre els participants que van assistir a la cita.

El que semblava que seria una temporada complicada a nivell de participació, es va convertir en una edició de rècord, ja que algunes de les setmanes va comptar amb més de 50 participants, fet que ha superat les expectatives que es van generar inicialment. L’elevada demanda i les mesures de seguretat establertes per les diferents administracions competents sí que van obligar enguany a establir grups de treball i convivència reduïts, però aquesta circumstància no va afectar el més mínim en l’essència d’aquesta proposta.

El rentat de mans sistemàtic, el manteniment de la distància física recomanada per prevenir els contagis, l’ús de mascareta quan fos necessari, la neteja del material, i la comprovació de símptomes abans i després de realitzar l’activitat van ser altres dels protocols als quals se’ls ha dedicat especial atenció aquesta temporada per garantir la higiene i la seguretat tant dels participants com dels monitors.

A nivell d’activitats, l’afectació va resultar mínima per tot el que comporta el coronavirus. Si bé és cert que els nens i nenes no van poder gaudir ni del trenet turístic ni de la piscina municipal, la resta de propostes es van poder celebrar amb total normalitat. La iniciació al futbol platja va centrar la planificació, sempre adaptada a les diferents franges d’edat i promoguda a través del joc i la diversió. Una sessions que posteriorment es van posar en pràctica en el terreny de joc, i que van acabar amb una bona remullada al mar. També es van organitzar sortides a la zona protegida dels Muntanyans i a la platja del Canyadell, aquesta vegada sense poder visitar l’interior del Far.

Un any diferent

Va resultar un estiu diferent, que va ser possible gràcies a la col·laboració de totes les famílies que van dipositar la seva confiança en l’entitat i que han fet tot el necessari perquè la iniciativa es desenvolupés amb la màxima normalitat possible. El coordinador del campus, José Arias, va agrair l’esforç i la col·laboració de totes elles, que «han permès fer realitat una nova edició de l’activitat malgrat les adversitats del moment». Es va mostrar «molt satisfet dels resultats, tant a nivell de participació com de resposta dels assistents», i va fer una valoració molt positiva de la temporada.

També es va mostrar molt satisfet el president del club i propietari d’Enzo10, Llorenç Gómez, qui va qualificar l’edició «d’èxit rotund». Tot i tractar-se d’un any especial amb limitacions a causa a la Covid-19, Gómez va celebrar la manera en què tant Jose Arias a la coordinació com els monitors han estat capaços d’adaptar-se a les circumstàncies. Va valorar la seva tasca «d’espectacular» i es va mostrar «content i agraït» amb cadascun d’ells. També va assegurar estar «orgullós d’haver realitzat l’activitat de manera ininterrompuda durant set anys, amb la col·laboració d’Enzo10». Per ell, era «molt important el fet de poder oferir a totes les famílies la possibilitat de confiar-nos els seus fills aquest estiu, malgrat la situació que estem vivint».

El president de l’entitat tanca aquesta setena edició amb un «notable alt» i amb ganes de reprendre de nou l’activitat la temporada vinent i de millorar fins i tot les xifres d’enguany.

Per altra banda, Llorenç Gómez va assolir, aquest passat cap de setmana, el subcampionat de la Lliga Polonesa i amb el trofeu individual de Màxim Golejador. Ho va fer amb la samarreta de l’FC10 Zgierz que se sumen al seu ampli palmarès, que encara guarda acabats de sortir del forn els dos ors i el pitxitxi aconseguits a Hongria fa un parell de setmanes amb el BSC Aramis.

Malgrat no tornar a Torredembarra amb l’or, Llorenç tancava la nova aventura molt satisfet. Va celebrar que «no va ser un resultat molt ampli», i explica que «un parell de pals, tres o quatre pilotes que em van aturar, i els dos gols de penal del Boca també van acabar decidint la balança cap a l’altre costat».

tracking