Diari Més

El Nàstic ofereix a Goldar ampliar el seu contracte i el jugador ho rebutja

El club grana està content amb el rendiment del central i li proposa continuar fins al 2022, tot i que el futbolista vol marxar

David Goldar, durant el Nàstic-La Nucía

Goldar: «El resultat és el que mana, però la millor solució és estar tranquil»Nàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Gimnàstic de Tarragona vol ampliar el contracte de David Goldar una temporada més, però el central té en ment abandonar el club grana. Pols oposats que acabaran en una entesa en una direcció o una altra. Tan sols hi ha dues solucions possibles a l’equació: o el futbolista juga al Nàstic la pròxima campanya o bé fa les maletes tot i estar molt ben valorat al club i haver quallat una gran temporada enmig de la foscor que va demostrar l’equip durant la 2020-21.

David Goldar té vinculació amb l’entitat tarragonina fins al 30 de juny del 2021, ja que l’estiu passat va arribar, procedent del Cornellà, per dues temporades. El Nàstic compta amb el seu concurs de cara a la pròxima campanya, però el problema rau en el futbolista. Goldar té la sensació que perdrà protagonisme a l’equip després de l’arribada de Marc Trilles, procedent del Lleida Esportiu, i també a causa de la continuïtat d’un Jesús Rueda que és molt del gust del tècnic, Toni Seligrat.

Lluny d’acceptar la marxa de Goldar, el Nàstic li ha ofert allargar la seva vinculació amb el club fins al 2022 per, d’aquesta manera, demostrar al gallec que el vol en el seu projecte, el qual tan sols viu amb l’objectiu d’ascendir a Segona Divisió A.

Goldar, que la passada campanya va actuar tant de defensa central com de migcampista, oferint un gran rendiment en ambdues posicions, no té la intenció de renovar, precisament, perquè creu que no serà tan indiscutible en una campanya en la qual, a l’eix, haurà de lluitar amb Trilles, amb Rueda i amb Pol Domingo, que no deixa de créixer i de progressar i on en el centre del camp, amb Fausto Tienza, Fran Miranda, Javier Ribelles i el migcampista que ha d’arribar, la competència serà feroç.

Un traspàs

L’única fórmula possible gràcies a la qual Goldar aconseguiria el seu objectiu i canviaria d’equip seria mitjançant un traspàs. Un jugador amb 25 anys, contundència, força, bon joc aeri i polivalència és un caramel per a qualsevol equip que necessiti un futbolista amb aquestes característiques. Si algun dels equips que el pretén decidís fer una oferta que convencés al Nàstic, el club grana podria replantejar-se una situació que, de moment, ningú ha posat damunt de la taula.

tracking