Diari Més

OFICIAL: Wilfred signa pel Nàstic fins l'any 2022

Aquesta tarda entrenarà amb la resta de companys

Wilfred, al Nou Estadi.

OFICIAL: Wilfred signa pel Nàstic fins l'any 2022Nàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Gimnàstic de Tarragona ha anunciat aquest dilluns el fitxatge de José Manuel Muñoz García ‘Wilfred’ (Los Palacios y Villafranca, Sevilla, 10 de març de 1984), que s'ha compromès amb l'entitat grana fins l'any 2022.

Diari Més ja va avançar fa deu dues la contractació d'un Wilfred que arriba a Tarragona després de finalitzar la seva relació contractual amb el Marbella FC, equip del grup IV de Segona Divisió B on ha estat peça clau per sumar dos play-off d’ascens a Segona Divisió A en les tres temporades a la disciplina andalusa.

Acumula dotze temporades a la categoria i més de 400 partits entre lliga, enfrontaments de promoció d’ascens i Copa del Rei. En dues ocasions va ser el porter menys golejat del seu grup, amb les samarretes del CD Guijuelo i la UE Llagostera. També va ser el porter que menys gols va encaixar dels quatre grups en una ocasió, amb el CD Mirandés.

El meta de Los Palacios coneix bé el grup III després de defensar els interessos de la UE Olot i la UE Llagostera durant dues temporades en cadascuna de les disciplines catalanes.

Està previst que el meta s’incorpori a la dinàmica del primer equip en l’entrenament de d’aquesta tarda, programat a partir de les 19 hores, a les instal·lacions del Nou Estadi. En els propers dies s’anunciarà la data de la presentació oficial com a jugador grana.

tracking