Diari Més

L'exporter del Nàstic Stole Dimitrievski dona positiu en coronavirus

El meta del Rayo ha llançat un missatge de tranquil·litat als aficionats

Stole Dimitrievski, durant el primer entrenament de pretemporada, que va tenir lloc aquest dilluns a Salou.

El Málaga espera tancar el fitxatge de Dimitrievski per prop d'un milió d'eurosGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Stole Dimitrievski, porter internacional macedoni del Rayo Vallecano, va informar aquest dijous a través de les seves xarxes socials que va donar positiu en el test que li van realitzar fa dos dies dins del protocol de mesures de seguretat per a l’inici de la pretemporada del seu equip. Cal recordar que el meta va passar per les files del Nàstic i va donar grans tardes de futbol a un Nou Estadi que l’enyora i que el va convertir en un dels ídols de la dècada.

«En el dia d’ahir em van comunicar el meu positiu en COVID-19 després de les proves que em van realitzar dimarts passat», va explicar el meta macedoni a Instagram, en un acostament a la seva afició, a la qual li va voler transmetre tota la tranquil·litat davant d’un fet del qual no s’està escapant gairebé cap club de futbol, tant espanyol com de qualsevol altre país sacsejat per la Covid-19.

«Afortunadament em trobo en perfecte estat de salut i descansant en el meu domicili tal com marquen els protocols. Gràcies pels vostres missatges i aviat estaré de tornada amb l’equip! Una abraçada», va sentenciar el porter.

Dimitrievski es troba en situació d’aïllament en el seu domicili amb vigilància mèdica i no ha mantingut contacte amb cap altre membre de l’entitat, segons va informar el club madrileny de forma oficial.

En els pròxims dies, el jugador tornarà a sotmetre’s a diversos tests PCR i quan doni negatiu en diversos d’ells s’incorporarà a la pretemporada que la resta dels seus companys van iniciar aquest dijous a les ordres del nou tècnic, Andoni Iraola.

Cal recordar que Dimitrievski va marxar traspassat del Nàstic al Rayo Vallecano en una operació satisfactòria per als tarragonins. Tant ho va ser que el club tarragoní, a banda d’aconseguir un bon traspàs per la seva marxa, es va assegurar un percentatge d’una futura venda per part del Rayo Vallecano.

La xifra no ha transcendit, però les arques grana rebran una bona notícia si Stole Dimitrievski acaba fitxant per algun dels equips de Primera Divisió que s’han interessat en els seus serveis al llarg de les darreres setmanes.

tracking