Diari Més

Javi Bonilla té a les seves mans la clau de la continuïtat al Nàstic

Joan Oriol parteix com a titular en el lateral esquerre

Javi Bonilla s'ha convertit en imprescindible, ja que la seva cama esquerra és responsable de molts dels gols del Nàstic.

La importància que té la cama esquerra de Bonilla és cabdal al GimnàsticGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El mercat de fitxatges a Segona Divisió B està obert i, a Tarragona, encara hi ha pendents entrades i sortides.

El Nàstic ha comunicat a quatre futbolistes que no compta amb ells de cara a la pròxima temporada, però també hi ha d’altres que podrien abandonar el club per decisió pròpia. Juan Rodríguez, Ferran Giner, Jonathan Pereira i Romain Habran no seguiran a Tarragona, així com, en principi, tampoc ho farà Joel Marín. Els quatre primers estan apartats i no tenen possibilitats de tenir minuts la pròxima campanya.

Ara bé, hi ha un futbolista que està vivint una situació especial i que podria deixar el club. Es tracta de Javi Bonilla, que enguany tindrà una competència feroç amb l’arribada de Joan Oriol, procedent del Lleida Esportiu, i que té pinta que partirà com a titular a les ordres de Toni Seligrat.

Oriol és un defensor que agrada més a un tècnic que, en aquesta demarcació, valora molt més la fortalesa defensiva que no pas les pujades i les arribades a l’àrea contrària.

Ell té la clau del seu futur, ja que, si arriba amb una oferta que faci feliç al Nàstic, els tarragonins no posarien cap mena de problema a la seva marxa.

tracking