Diari Més

Brugui aixeca passions entre equips de Segona A i també de Segona B

El Nàstic no té cap oferta sobre la taula però l’entorn del futbolista sap que molts s’hi han interessat

Brugui, entrenant aquest dilluns a l'annex del Nou Estadi en la primera sessió de la setmana.

Brugui aixeca passions entre equips de Segona A i també de Segona BGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Roger Brugué va ser un dels millors o potser el millor futbolista del Gimnàstic de Tarragona la passada temporada i, aquesta circumstància, no ha passat desapercebuda per a la resta de conjunts del territori espanyol. Segons ha pogut saber Diari Més, diversos equips s’han interessat en els seus serveis, tot i que cap d’ells s’ha decidit a realitzar una oferta en ferm. El jugador té contracte amb l’entitat grana fins al 30 de juny del 2021 i, per tant, una sortida tan sols seria viable si el Nàstic arribés a un acord amb l’equip que hi estigués interessat.

Dos clubs de Segona Divisió A i d’altres que la passada temporada van militar a Segona Divisió B han mostrat interès en el jugador, el qual és un dels preferits de l’actual tècnic del Nàstic, tal com el valencià va assegurar públicament en diverses ocasions al llarg de la passada campanya.

Brugui, amb una de les fitxes més baixes de la plantilla, està completament centrat en la present temporada. La passada temporada se’l va veure partint de banda dreta, buscant l’última passada o el xut, a cama canviada. De moment, no s’ha plantejat canviar d’aires i la seva intenció és, com la resta de l’equip, la de pujar a Segona Divisió A amb el Nàstic. A més, aquesta és la pitjor temporada de totes perquè ningú faci una inversió econòmica forta en un futbolista a causa de la situació que ha provocat el coronavirus.

Un ídol a Tarragona

La major de les sorpreses que va viure el Nàstic la campanya passada va ser l’explosió d’un futbolista que va acabar de consolidar-se. No tan sols a la plantilla, sinó també a l’onze titular. Ofensivament, l’espurna la va posar gairebé sempre ell en la majoria de partits, motiu que ha aixecat passions entre equips, fins i tot, de superior categoria.

Brugui, de 23 anys, va disputar 24 enfrontaments la passada temporada entre Lliga (22) i Copa del Rei (2). En 21 ocasions va ser titular i va anotar dues dianes, contra el Castellón i davant de l’Espanyol B. L’esquerrà va patir una lesió en la 23a jornada de Lliga, en la golejada del Nàstic contra l’Ebro (4-1). Es va fer mal al genoll i va haver d’estar un mes de baixa. Abans de l’aturada del futbol pel coronavirus, va tenir temps de jugar uns minuts davant de La Nucía, on el Nàstic va caure derrotat 2-0 el 8 de març.

tracking