Diari Més

Torna Tienza i el Nàstic espera fitxar un altre centrecampista 'top'

El jugador arriba a l’entitat tarragonina cedit del Panathinaikos grec per una temporada

Fausto Tienza, durant l'entrenament d'ahir al Nou Estadi.

Torna Tienza i el Nàstic espera fitxar un altre centrecampista 'top'Gerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Gimnàstic de Tarragona anunciava ahir un fitxatge bomba. Es tracta de Fausto Tienza, centrecampista que la passada temporada ja va militar a l’entitat grana però que va tornar al Panathinaikos grec, club que el tenia en propietat i que l’havia cedit al tarragoní. Tienza tornarà a jugar al Nàstic en qualitat de préstec una campanya i se suma als Fran Miranda i Javier Ribelles, amb què ja són tres migcampistes els que té el club grana ara mateix.

L’arribada de Tienza no serà l’última a la medul·lar. El Nàstic tenia en ment portar un jugador sub-23, però els seus plans han canviat. Aquest jugador jove podria ser una realitat, però sempre anirà acompanyat d’un altre futbolista top. El Nàstic no vol arriscar-se, ja que sap que l’ascens a Segona Divisió A és l’única via perquè l’entitat grana torni a ocupar el lloc que entén que es mereix. Fer una plantilla tan competitiva com la que està completant és la primera via i comptar amb quatre centrecampistes que podrien ser titulars en qualsevol equip de Segona Divisió B és un gran pas per a poder aconseguir-ho.

Pel que fa a Tienza, als seus 30 anys compta amb una gran experiència a la Segona Divisió A i ja ha demostrat que pot ser un jugador més que vàlid pel Nàstic. Quan va jugar, i el van respectar les lesions, va ser dels futbolistes més destacats. Sense Javi Márquez a la medul·lar, el Nàstic necessita qualitat en la zona de creació. Ahir, Tienza ja va entrenar amb la resta de companys, els quals ja coneixia, en la seva majoria, de la temporada passada.

tracking