Diari Més

L'RFEF aposta per un pla amb les institucions per iniciar les competicions

Es confirmen quatre ascensos més a Segona B

Els aficionats van animar en tot moment

L'afició del Nàstic durant el partit contra l'Espanyol BOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Real Federación Española de Futbol (RFEF), després de la reunió mantinguda aquest dilluns amb els presidents de les diferents territorials, va expressar el seu desig d’advocar per la realització d’un Pla que estigui avalat pels diferents poders públics que permeti, amb les garanties sanitàries pertinents, iniciar les competicions oficials d’àmbit estatal.

Segons un comunicat, l’RFEF juntament amb les Federacions Territorials de Futbol van acordar «per unanimitat treballar amb l’objectiu necessari que cadascuna d’elles concreti amb les autoritats esportives i sanitàries de la seva Comunitat Autònoma quins són els requisits essencials i mínims per a poder començar com més aviat millor les competicions que competeix organitzar a les Federacions Territorials i que puguin iniciar-se en el moment en què les autoritats autonòmiques els autoritzin».

«La Real Federació Espanyola de Futbol considera imprescindible disposar de les màximes garanties per a començar immediatament les competicions de la pròxima temporada i advoca, al costat de la resta de federacions d’esports d’equip, per un Pla Transversal avalat pels poders públics que ofereixi aquestes garanties sanitàries i jurídiques per als jugadors i resta d’actors, els responsables dels clubs i els organitzadors», van dir.

Quatre ascensos

Per altra banda, aquest dilluns s'han conegut quatre ascensos a Segona Divisió B, que corresponen als quatre equips que no van poder disputar la promoció d’ascens a la categoria de bronze per diversos casos de coronavirus. Lealtad, Alcoyano, Marino y Linares Deportivo, d’aquesta manera, ascendeixen de categoria. Segons la Federació, les places que deixen lliures a Tercera Divisió no seran cobertes per altres equips, amb què hi haurà grups amb menys conjunts.

tracking