Diari Més

El Nàstic arrenca la pretemporada amb vuit setmanes per treballar

Fran Miranda, amb molèsties, va exercitar-se al marge de l’equip per evitar que aquestes acabin sent greus

Gonzi (amb samarreta vermella) va ser l'única novetat.

El Nàstic arrenca la pretemporada amb vuit setmanes per treballarOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La plantilla del Nàstic va tornar ahir al matí als entrenaments i ho va fer a l’annex del Nou Estadi. En aquesta primera sessió d’una pretemporada més llarga del normal, ja que durarà vuit setmanes, dues més de l’habitual, van ser-hi presents un total de 16 futbolistes. Aquests van ser el nou fitxatge Gonzi, Bonilla, Albarrán, Goldar, Rueda, Ribelles, Ballesteros, Brugui, Pol Prats, Pedro Martín, Oliva, Joel Lasso i els futbolistes del filial Dani Parra, Sergi Caballero, Oscar Sanz, Bernat Guiu i Romero.

D’altra banda, Miranda i Pol Domingo no van exercitar-se amb la resta de companys, ja que el primer arrossega molèsties i el segon està lesionat del cinquè metatarsià del peu dret. Així doncs, el migcampista, que també se’l va poder veure entrenant pel camp, va realitzar la sessió al marge de l’equip per evitar que les molèsties acabin sent més greus. Per la seva banda, Pol Domingo va rebre tractament de fisioteràpia. A més, sobre l’annex del Nou Estadi tampoc van ser-hi presents Amang, que s’ha incorporat un dia tard i que encara ha d’esperar els resultats de les proves, no Juan Rodríguez, Ferran Giner, Jonathan Pereira i Romain Habran, que estan apartats de l’equip per buscar un nou destí on seguir jugant a futbol.

«Devem quelcom a l’afició»

Gerard Oliva va mostrar-se ahir amb «moltes ganes de començar a fer gols i que l’equip estigui a dalt», i és conscient que «hem de començar molt bé, no tenim marge d’error i serà molt important fer una pretemporada bona». El de Riudecanyes també creu que «l’any passat va ser complicat, crec que els hi devem quelcom a l’afició i estem convençuts que donarem el nivell». El davanter del Nàstic va comentar ahir que aquests cinc mesos s’han fet molt llargs, però que tothom ha estat treballant a casa seva per arribar en la millor forma possible. Oliva també confessava que «ha estat un temps dur perquè ho trobes molt a faltar», i afegia que «en dos mesos hem d’arribar al primer partit de lliga molt ben preparats». Per fer-ho, el cos tècnic «ha estat intel·ligent» i ha preparat una pretemporada més llarga i d’aquesta manera es podrà evitar més el risc de lesions.

Oliva és un dels futbolistes que la temporada passada no va poder iniciar la pretemporada des del començament, això fa que tingui molt clar que «és molt important aquesta pretemporada, ja que l’any passat vaig començar al gener pràcticament i notava que em faltava una mica, que no tenia el punt físic».

Els entrenaments continuaran avui i també divendres i dissabte, abans d’iniciar les càrregues de treball de pretemporada. Aquests es realitzaran cada matí a partir de les 9.30 hores a les instal·lacions del Nou Estadi.

tracking